Boekenwurm

Leeslijst #36

Een nieuwe maand, een nieuwe leeslijst. En dus dook ik weer eens in mijn boekenkast om een lijstje samen te stellen. Ik koos 7 boeken uit m’n eigen kast en ik bracht 6 boeken mee van de bibliotheek. 13 boeken is ambitieus maar ik had daar gewoon zin in! 😉

IMG_7258

IMG_7198

Ik voeg er graag nog een ebook uit m’n eigen collectie aan toe. Ik kreeg van HarperCollins een reviewexemplaar van dit boek:

  • Just f*ckin do it – Noor Hibbert: Een titel die mij ontzettend triggerde. Ik hou wel van zelfhulpboeken met een veelbelovende premisse. Het is een dun boekje maar ik verwacht er wel ontzettend veel van.

IMG_7189

Ik heb ook nog een aantal bib-boeken liggen die ik ook nog graag zou willen uitlezen.

  • Taal is zeg maar echt mijn ding – Paulien Cornelisse: Taal is ook mijn ding. Ik wil er graag over bijleren, ik vind het boeiend en het is leuke materie om over te lezen. En dus wilde ik al een tijdje het boek van Paulien Cornelisse eens doornemen.
  • Het is ingewikkeld – Kaat De Kock: Die Kaat De Kock-mood waar ik het hierboven al over had. Maar dan in de romanversie. Best wel benieuwd naar die andere schrijverskant van Kaat De Kock.
  • Daar gaat de bruid – Kaat De Kock: Nog meer Kaat De Kock. Ik moest er van profiteren nu de boeken in rekken van de bibliotheek te vinden waren. Dus nog meer romanplezier van Kaat De Kock.
  • Gouden Bergen (Geek Girl #4) – Holly Smale: Helemaal in de ban van Geek Girl. Ik moest even wachten op het volgende deel. Maar bij mijn laatste bezoekje aan de bib was het er weer! Hoera!
  • Water en Vuur (Warrior Cats #2) – Erin Hunter: Ook Warrior Cats blijkt populair in de bibliotheek. Dus was ik blij dat ik eindelijk ook deel 2 mee naar huis kon nemen. Ik kan dus heel wat reeksen gewoon verder lezen.
  • Iedereen Smartphonefotograaf – Vicky Bogaert: Als reactie op mijn review van ‘smartophonefotograaf’ kreeg ik van een paar mensen te horen dat het eerdere boek van Vicky Bogaert mij waarschijnlijk meer zou bevallen. Dus spoorde ik het op in de bibliotheek en nam ik het mee naar huis.

Wat staat er op jouw leeslijst in augustus?

Getagd , ,

3 gedachten over “Leeslijst #36

Geef een reactie