Klein en groot geluk

A few of my favorite things #3

Ik was wat uitgekeken op mijn As we speak-posts. Ik had het gevoel dat ik teveel in herhaling viel. Maar ik wist niet echt wat er ik mee moest. Tot ik bij Sarah een rubriek tegenkwam die voor mij eigenlijk gewoon een verbeterde versie was. En dus neem ik de rubriek graag over om toch weer m’n ei kwijt te kunnen.

En dus wil ik elke maand even stilstaan bij mijn favoriete dingen van de afgelopen maand. Los van mijn maandelijkse geluksmomentjes. Eerder ontdekkingen van de maand.

  • Ik had het vorige keer al over een podcast. Dus steek ik er nu gewoon nog een nieuwe in. Nog een van mijn favorietjes: De 10 meest gegoogelde vragen over. Gewoon omdat het een heerlijke, luchtige podcast is. Eentje waar ik naar kan luisteren en terwijl nog andere dingen kan doen. Ik heb nog een hoop podcast in de wachtrij staan dus ik hoop binnenkort nog eens een nieuwe reeks te beginnen.
  • Mijn favoriete ijsjes komen uit eigen stad, van bij Limone. Ik wissel meestal af tussen chocolade, ferrero rocher, kokos en citroen. Maar elke maand hebben ze ook een aantal smaken die enkel in die maand beschikbaar zijn. En zo was er onlangs nog eens Rafaello-ijs. Het kind in mij was ongelooflijk gelukkig.
  • Voor m’n verjaardag gingen we ontbijten in De Posterijen. Toch een van m’n favoriete plekjes om te gaan ontbijten. En sowieso is uitgebreid ontbijten op zich al one of my favorite things. Verse koffiekoeken, eitjes, vers fruitsap en een warme chocomelk. Ik kan daar echt heel gelukkig van worden.

7D2B72D3-69E0-413B-B3E8-9C84DBBE1F92

  • Een leuke quote die ik haalde uit de podcast van Elke Dag Vakantie en die best wel van toepassing kan zijn op mezelf: “Nothing grows from comfort”.
  • Bezoekjes aan de plaatselijke bibliotheek. 5 euro lidgeld voor een schat aan boeken. Goed voor mijn bankrekening. Maar tegelijk ook gewoon heerlijke gestolen momentjes met mezelf. Zelfs al zit ik aan mijn limiet van boeken, toch kan ik nog blijven rondwandelen in de hoop dat ik nog nieuwe boeken ontdek.

Wat waren jouw favoriete dingen de afgelopen weken?

Getagd , , ,

Geef een reactie