CommCommComm

Hoera! Feest! Mijn eigen plek.

Wauw. Nooit gedacht dat ik de stap zou zetten. Maar hier is hij dan. Mijn eigen webstek. www.perfect-imperfect.be. Eerlijk? Ik moet er zelf nog wat aan wennen.

Het bloggen lag al een paar weken stil omdat ik wat moeite had om alles te combineren. En ik kreeg er nog een hoop ziektekiemen en gekneusde ribben bovenop. Maar intussen komt er al wat meer structuur naar boven. Ik begin m’n draai te vinden op allerlei vlakken.

In een opwelling maakte ik dan maar ineens een eigen domein aan. Om van daaruit opnieuw te kunnen starten. En zo geschiedde … Na bijna vier jaar op een gratis wordpress, is hier dan mijn eigen blog. Hopelijk zonder reclame voor de mobiele surfers.

Ik werk momenteel nog wat aan de planning. Binnenkort dus heel veel meer!

10 gedachten over “Hoera! Feest! Mijn eigen plek.

  1. Dat is een speciaal moment hé. Mijn site heeft lange tijd op een domein van mijn man gestaan en ik vond het plots zo’n hele stap wanneer dat veranderd werd in mijn eigen domein. Verder is eigenlijk alles hetzelfde gebleven maar die naam en het hebben van je eigen stekje maakte het toch nog wat specialer.

    1. Dat eigen domein, dat ging nog behoorlijk vlot. Maar dan een lay-out vinden die ik leuk genoeg vond, alles overzetten etc. Het gaat me nog wel wat werk kosten om alles te krijgen zoals ik het wil. 🙂

    1. Ik ook, haha. Alee mopje eh. Maar ik heb nog wel wat prulwerk opstaan vooraleer het helemaal is zoals ik graag zou willen ;).

Geef een reactie