Boekenwurm

Bookhaul #13 – februari

In januari ben ik heel spaarzaam geweest met mijn boekenbudget. Met voorbedachte rade. Want ik wist dat er in februari een leuke uitstap op het programma stond waar zeker wat boeken aan te pas kwamen. Mijn geduld werd beloond. En zo telde mijn bookhaul van februari 15 boeken, waarvan ik er 10 zelf kocht.

Bibliotheekbuit

Clavis Concept Store Hasselt

Boekhandel Grim Hasselt

  • De buitenjongen – Paolo Cognetti: Paolo Cognetti is een van die auteurs die op mijn ‘ooit eens iets van lezen’-lijstje stond. Toen ik bij de fantastische onafhankelijke boekhandel Grim in Hasselt was, moest deze dan maar mee naar huis.
  • David Nichols – Eerste liefde: Hetzelfde voor David Nichols eigenlijk. Al lang op mijn wishlist en dit was gewoon de gepaste gelegenheid om een boek van hem mee naar huis te nemen.

Bol.com

  • Prins Oliebol – Marc de Bel: Hoera voor een nieuwe Marc de Bel! Perfect op tijd voor de jeugdboekenmaand in maart. Het ziet er weer een pareltje uit in de lijn van Prinses Pruilsnuit.
  • Nooit meer diëten #1 – Sandra Bekkari: Sinds mijn dieet ben ik steeds op zoek naar nieuwe receptjes om te maken. Kookboeken helpen daar zeker bij. Grote fan intussen van de recepten van Sandra Bekkari dus wat nieuwe inspiratie was welkom.
  • Brushlettering voor iedereen – Carla Kamphuis: Nog een projectje op mijn to do-lijstje: handlettering. En dus ook brushlettering. Voor het puzzelen vond ik intussen heel wat tijd, nu ook nog wat tijd maken voor de handlettering.

Standaard Boekhandel

Welke boeken kon jij aan je collectie toevoegen de afgelopen maand?

Getagd , , ,

1 gedachte over “Bookhaul #13 – februari

  1. Vorige maand kocht ik zelf geen enkel boek. Ondanks twee bezoekjes aan boekhandels was er niet meteen iets dat mijn aandacht trok. Ik kreeg echter wel een heel mooi recensie-exemplaar van De wrede prins toegestuurd en ben aan het wachten op enkele tweedehandse Engelstalige boeken die ik online vond. Eén daarvan is een boek waar ik al heel lang naar op zoek was dus ik hoop dat ze hier snel gaan aankomen. Tot nu toe heb ik me nog vrij goed kunnen inhouden dit jaar maar dat is omdat ik een ‘klein’ vermoeden heb dat het later dit jaar in Londen misschien wel een beetje uit de hand kan lopen. 🙂

Geef een reactie