Boekenwurm

Bookhaul #14 – maart

De eerste drie weken van maart kocht ik geen enkel boek. Toen kwam Corona en beloonde ik mezelf met 6 ebooks voor mijn heftige werkweken in Coronacrisismodus. De bibliotheek is dicht dus ook daar geen nieuwe buit. Maar ik kreeg wel een reviewexemplaar opgestuurd. En zondag botste ik op een actie voor ebooks. 15 boeken in mijn bookhaul van maart dus!

Standaard Boekhandel

Onder het motto #koopbelgisch, bestelde ik bij Standaard Boekhandel deze ebooks:

Wat me wel opviel in mijn zoektocht naar boeken: hoe weinig actuele boeken je momenteel als ebook kan aanschaffen. En dat vind ik best wel zonde. Als je lezen wil stimuleren, moet je dat toch in zoveel mogelijk formaten doen? En een ebook kan nu echt geen grote meerkost zijn?

Reviewexemplaar

  • Nasleep – Tinka Floor: Een paar weken geleden kreeg ik een lief mailtje van Tinka met de vraag of ik haar boek eens wilde lezen om een review te maken. En dat doe ik graag als ik mijn onafhankelijkheid mag gebruiken! Ik laat me graag verrassen.

Harlequin

En ik steunde ook de noorderburen, ze waren voordeliger dan bij ons, sorry. Via de Facebookpagina van uitgeverij HarperCollins kwam ik bij een promoactie van Harlequin terecht. Bij een eerste selectie landden er zo’n 30 ebooks in mij winkelwagentje. Na een strenge selectie bleven er nog 8 van over.

Welke boeken kon jij de afgelopen maand aan je collectie toevoegen?

Getagd , , ,

3 gedachten over “Bookhaul #14 – maart

Geef een reactie