Boekenwurm

Leeslijst #41

leeslijst

Mijn leeslijsten in 2019 waren ambitieus. Het laatste half jaar zelfs veel te ambitieus. Ik was ook het plezier in het lezen wat kwijt. Niet enkel door de ambitieuze leeslijsten, vooral door de drukke agenda. Het hoofd wilde wel maar het ging gewoon niet. En dan weet ik dat ik moet inbinden en aan m’n eigen gezondheid moet denken. Dus werden de leeslijsten kleiner!

Door de drukke Corona-werkweken loop ik wacht achter op leesschema maar ik geniet momenteel van 5 dagen verlof dus ik probeer wat schade in te halen. Mijn nieuwe leeslijst wordt een special edition met ebooks en een paar bibliotheekboeken.

Bibliotheek

Ik was helemaal klaar voor het wielervoorjaar met mijn boekenbuit uit de bibliotheek. Het heeft niet mogen zijn maar leesplezier ga ik er zeker aan beleven.

Ebooks

Wat staat er op jouw leeslijst voor april?

Getagd , ,

2 gedachten over “Leeslijst #41

  1. Ik doe dit jaar voor de tweede keer mee aan de Magical Readathon, een leesuitdaging gebaseerd op de examens uit de Harry Potter boeken. In april leg ik daarom mijn OWLs voor mijn gekozen carrière (bibliothecaris) af, wat neerkomt op 6 boeken.
    Hopelijk lukt het lezen wat beter dan afgelopen weken, want door gans deze crisis vind ik het moeilijk om tot rust te komen met een boek.

  2. Dat Ikea-trapje is handig voor foto’s hé. Ik gebruik het zelf ook af en toe als basis. Ik doe deze maand mee aan een leesmarathon waarbij je boeken moet lezen die aan een bepaalde opdracht voldoen. Per grote uitzondering werk ik dus deze maand wel eens met een leeslijst. Al zou die nog wel kunnen veranderen. Tot nu toe herlas ik een boekje met comics die me aan het lachen brachten, een graphic novel en een strip van Claire. Blijkbaar was dat het enige ‘boek’ dat ik in huis heb waar een hart op de cover staat. Of toch alleszins het enige ongelezen boek. Er liggen nog twee graphic novels op me te wachten, een boek van Tess Gerritsen, een fantasyboek van Ilona Andrews (Magic Triumphs) en eentje van Maria V. Snyder (Magic Study). De andere boeken ken ik zo niet meteen uit het hoofd.

Geef een reactie