Klein en groot geluk

Monthly blessings #39

Vele kleine gelukjes maken één groot (of dat hoop ik toch). En dus lijst ik elke maand met veel plezier mijn kleine geluksmomentjes op van de vorige maand. De mosterd voor de rubriek haalde ik bij Nina. Wat waren mijn kleine gelukjes van maart?

Maart was dankzij Corona alles behalve een normale maand. Een reden te meer om te focussen op de kleine geluksmomentjes die de maand toch bracht.

 • Goeie zangrepetitie, misschien word ik ooit toch nog een zangtalent? 😉
 • Weg winter, terug koers op tv! Het was maar van korte duur maar toch.
 • Veel tijd maken om te bloggen #40dagenbloggen
 • De plaatselijke quiz winnen met een topteam, het was superspannend en we hebben nooit op kop gestaan in de tussenstanden.
 • Familydiner, toen kon het nog!
 • Eindelijk terug kunnen gaan lopen na veel storm en een beetje sneeuw. Toen wist ik nog niet dat ik in maart nog veel meer zou lopen dankzij Corona.
 • Slechte repetitie is blijkbaar een goed concert, opsteker!
 • Boeiende lessen rond sociale media op PXL, merci Blue Zoo.
 • Veel thuiswerk want toen was daar plots Corona
 • Veel koken, vers, met groenten, goed voor de weerstand!
 • Wandelen, 8km en al!
 • Nieuwe loopschoenen kopen, online met topservice van Runnerslab.
 • 5 reetjes tegenkomen op onze lange wandeling
 • Topcollega’s hebben om zelfs de zware dagen door te komen!

Wat waren jouw kleine gelukjes van maart?

Getagd , ,

1 gedachte over “Monthly blessings #39

 1. Het voelt echt gek aan nu er geen koersen meer zijn. Niet dat ik die zelf actief volgde maar mijn echtgenoot wel. Dus normaal volgt hij vrijwel elk weekend de cross of koers op de televisie terwijl ik naast hem iets aan het lezen ben. Het was me niet opgevallen hoe vertrouwd dat ondertussen aanvoelt maar nu het wegvalt merk ik het wel echt.

Geef een reactie