CommCommComm

Katrien doet van #40dagenbloggen

Vandaag is Aswoensdag. De start van de 40 dagen tijd, de vasten. Ik vind dat ik met mijn dieet al genoeg vast maar tegen #40dagenbloggen zeg ik geen nee. Want die blog hier kan wel een nieuwe impuls gebruiken na een paar drukke weken. 3 … 2 … 1 … start dus.

Kathleen startte ooit de geweldige uitdaging die #40dagenbloggen is. Maar dit jaar besloot ze om geen challenge te organiseren door een drukke agenda. Begrijpelijk maar ik laat het me niet tegenhouden. Ik had het voor mezelf gewoon al ingepland en dus doe ik het dan maar gewoon in mijn eentje ;).

De komende weken mag je hier dagelijks een nieuwe blogpost verwachten. Volgens de regels van Kathleen mag je af en toe een skipdag inbouwen maar ik ga proberen er zo weinig mogelijk in te zetten. Ik heb intussen al een mooi lijstje met onderwerpen klaar, ik moet vooral tijd vinden om er blogposts rond uit te werken ;). Mijn missie voor de komende weken is gekend dus.

Wat vind jij van het initiatief? Doe jij toch nog mee? Of wat zijn jouw plannen voor de komende weken?

Getagd , ,

12 gedachten over “Katrien doet van #40dagenbloggen

 1. Ik moest er eerder deze week nog aan denken inderdaad! Zonder inspiratielijstje krijg ik op dit moment echt geen 40 dagen volgeblogd, maar wel supertof dat jij het wel gaat doen. Succes!!

 2. Ik had Kathleen ook een mail gestuurd met de vraag of het dit jaar doorging 🙂 Op m’n eentje zie ik het niet zitten, kudos voor jou! Misschien moeten we volgend jaar met een aantal bloggers toch weer iets opstarten, maar dan wat vroeger zodat ik ook een planning kan maken haha. Random dingen uit mijn duim zuigen is helaas geen specialiteit van mij 😉 Succes!

  1. Topidee, ik wil wel meedoen ;). Voor mij het is gewoon een motiverende factor om de komende weken wat extra aandacht aan m’n blog te besteden. Ik zou graag zelf ook eens een challenge bedenken ofzo.

 3. Helemaal nog niet aan gedacht eigenlijk. Her was maar toen ik dit gisteren bij 2 bloggers zag passeren dat mijn Frank viel dat het weer zo ver is.
  In ga niet meedoen maar wil wel echt mijn huidig tempo aanhouden van 3 per week.
  Veel succes alvast!

 4. Heb ook 2 jaar meegedaan, alhoewel ik denk dat ik vorig jaar gestopt ben. Zou het beter ook nog eens doen, mijn blog kan ook wel een nieuwe impuls gebruiken maar ik vrees dat ik die 40 dagen niet vol ga krijgen en van die skipdagen inzetten vind ik valsspelen :p Veel succes en plezier alleszins!

 5. Oh, dan wens ik jou alvast veel succes toe. Zeker nu je het in je eentje gaat doen. Zelf ben ik de voorbije dagen bezig geweest met het uitschrijven van mijn blogarchief (nu ja, niet alles hé. Maar vanaf ergens in 2014) en toen viel het me op dat ik vroeger echt wel heel frequent aan het bloggen was. Maar eigenlijk vind ik momenteel het rustigere tempo veel aangenamer. Ik ben alvast benieuwd naar de onderwerpen die je gaat bespreken.

Geef een reactie