Varia

Vragen staat vrij

Die #40dagenbloggen vlot doorkomen, daar heb ik toch ook wel wat hulp van jou voor nodig. Want geef toe, wat is een blogger zonder trouwe achterban. En dus laat ik het woord aan jou. Met een vragen staat vrij hoop ik wat inspiratie te vergaren om de komende 40 dagen over te bloggen. Help je mij een handje?

Wat heb je altijd al eens van mij willen weten? Wil je meer weten over mijn muzikale escapades? Interesseert mijn boekencollectie je wel? Zoek je leestips? Boeien mijn loopverhalen je wel? Wil je weten met welk materiaal ik loop? Of wil je weten waar ik shop? Kortom, welke vraag wil jij mij stellen en waar zou je graag een blogje over zien verschijnen?

Ik neem de komende weken dan de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik plan de blogjes in in mijn blogplanning en dan zorg ik graag voor een antwoordje op jouw prangende vragen ;). Laat je vragen gerust hieronder achter of wil je het minder openbaar doen, dan mag je uiteraard ook altijd een mailtje sturen. Ik ben superbenieuwd naar je vragen!

Getagd , , ,

3 gedachten over “Vragen staat vrij

  1. Ha! Leuk! Ik wil wel een hometour of zo, maar dan vooral van je boeken- of leesplekje(s)!
    Naar waar je shopt ben ik ook benieuwd. Wat ligt er vb. wekelijks in je boodschappenmandje?
    (Leuk idee, zo’n vragenrondje! Moet ik misschien ook eens doen :-).)

  2. Fieke en Sofie hebben er al enkele gesteld waar ik zelf ook benieuwd naar ben. Maar verder … misschien enkele persoonlijke tips voor citytrips in eigen land. Bijvoorbeeld waar je graag gaat lunchen wanneer je met iemand afspreekt.

Geef een reactie