Boekenwurm

Leeslijst #42

leeslijst

Mijn leeslijsten in 2019 waren ambitieus. Het laatste half jaar zelfs veel te ambitieus. Ik was ook het plezier in het lezen wat kwijt. Niet enkel door de ambitieuze leeslijsten, vooral door de drukke agenda. Het hoofd wilde wel maar het ging gewoon niet. En dan weet ik dat ik moet inbinden en aan m’n eigen gezondheid moet denken. Dus werden de leeslijsten kleiner!

Bibliotheek

Mijn complimenten voor onze plaatselijke bibliotheek. In tijden van corona gingen ze op zoek naar creatieve oplossing. Boeken bestel je tijdelijk online, ze blijven drie dagen in quarantaine en daarna brengt de bezorgdienst van de stad jouw boeken gewoon thuis aan de deur. Wat een topservice! Een oprechte dank je wel.

  • Taal is zeg maar echt mijn ding – Paulien Cornelisse: Ik nam het boek al eens eerder mee haar huis maar had niet de tijd om het te lezen. De lockdown leek me het perfecte excuus om er toch maar eens aan te beginnen.
  • Dumplin’ – Julie Murphy: Ook deze kwam al eens eerder mee naar huis maar omdat hij gereserveerd was, moest hij sneller terug dan verwacht. Ik doe een nieuwe poging dus!
  • Broere – Bart Moeyaert: Moeyaert is één van die auteurs die al lang op mijn ‘ooit eens iets van lezen’-lijst stond. Zo geschiedde dus in mijn aanvraag bij de bib.
  • De Zwarte Zon (Team Mortis #4) – Bjorn Van den Eynde: Ik ben helemaal verknocht aan de Team Mortis-boeken. Hier kunnen veel auteurs van volwassen boeken nog iets van leren. Ongelooflijk sterke en verrassende verhaallijnen die je gewoon doen verder lezen. En dus zit ik intussen aan deel vier.

Boekenkast

  • Robbe – Marc de Bel: De enige Marc de Bel in mijn kast die ik nog niet gelezen heb. Waarom? Ik heb geen idee, gewoon nog geen tijd gehad denk ik. Dus bij deze.
  • Wielerman – Renaat Schotte: Voorlopig nog even geen wielerwedstrijden op tv, dus troost ik me met koersboeken. Die van Renaat leek me daar heel geschikt voor!

Wat staat er bij jullie op de leesplanning de komende maand?

Getagd , , , ,

1 gedachte over “Leeslijst #42

  1. Oh, die Taal is zeg maar echt mijn ding ligt hier ook nog op me te wachten. Mijn huidige boek (eentje van Jill Shalvis) is bijna uit en morgen komen er twee boeken toe die ik bij Buchbar had besteld. De kans is dus groot dat ik die eerst ga lezen vooraleer ik begin in Vrees en Wraak van Tomi Adeyemi. Zodra dat recensieboek uit is kijk ik waarschijnlijk gewoon op het moment zelf welk boek me het meeste aanspreekt.

Geef een reactie