Boekenwurm

Bookhaul #15 – mei

Ik had ergens nog een goed voornemen om in mei geen boeken te kopen. Gewoon om wat spaarzaam te zijn en omdat ik misschien eerst eens moest lezen wat er hier al ligt. Maar toen kwam Standaard Boekhandel met een 2 + 1-actie en had ik gewoon ook nood aan een leuke opkikker. Zo geschiedde. Negen boeken voegde ik dus toe aan de collectie.

Ik troost me met het feit dat het 5 kookboeken zijn. Dat telt toch iets minder hard mee als boek, toch? Dat heeft een andere doel.

Standaard Boekhandel

 • Digitaal minimalisme – Cal Newport: Een bijzonder interessant thema. Ik voel dat ik daar zelfs soms gewoon naar snak. Helaas laat mijn job dat momenteel gewoon niet toe. Maar het staat ondertussen wel op de wishlist, misschien een ideetje voor de vakantie om te minderen en die digitale tools efficiënt en niet verspillend te gaan inzetten.
 • Meaningful marketing – Bart Lombaerts: Een souveniertje uit mijn Postgraduaat Digitale Storytelling. Het verhaal van Lombaerts triggerde me wel en dus kocht ik zijn boek maar om alles nog eens op mijn gemakje na te lezen.
 • Pakt uit! (Geek Girl novelle) – Holly Smale: Ik ben een grote Geek Girl-fan. Ik heb de hele reeks verslonden. Het is pas daarna dat ik ontdekte dat er nog een novelle ook was van de reeks. Het e-book staat intussen dus op mijn e-reader :).
 • Verlies je lezer niet – Marc Mombaerts: Nog zo’n boek dat eens ter sprake kan in het postgraduaat en dat ik dus maar op m’n lijstje zette. Ik ontdekte dat Marc Mombaerts ondertussen nog andere boeken heeft uitgegeven die ik zeker ook eens wil doornemen.
 • Karola’s Kitchen – Karolien Olaerts: Eentje die ook al lang op mijn wishlist stond omdat de filosofie van Karolien mij ook wel ligt. Ook haar focus op quasi veggie voeding vind ik wel inspirerend.
 • Nooit meer diëten 2 – Sandra Bekkari
 • Nooit meer diëten 3 – Sandra Bekkari
 • Nooit meer diëten 4 – Sandra Bekkari
 • Nooit meer diëten 5 – Sandra Bekkari: Vier vliegen in één klap dankzij de actie van Standaard Boekhandel. En zo is mijn basiscollectie van Sandra Bekkari compleet. Ik hoop nog een hoop leuke recepten te ontdekken die ik gemakkelijk in mijn weekmenu’s kan steken.

Welke boeken voegde jij afgelopen maand toe aan je collectie?

Getagd , , ,

5 gedachten over “Bookhaul #15 – mei

 1. Oh, nu ga je nog meer Sandra-receptjes kunnen uitproberen. De voorbije maand kreeg ik twee recensieboeken en kocht ik er zelf zes. Twee daarvan waren boeken met cartoons voor en over booknerds.

 2. Die boeken van Sandra & Karolien, daar ben ik fan van! Heb ze hier ook in huis liggen en maak er heel regelmatig gerechten uit klaar 🙂

Geef een reactie