Boekenwurm, Varia

Sweet #35 give-away!

Wie jarig is, trakteert. De basisregel voor verjaardagen, toch? Zondag word ik 35 en ondanks corona wil ik dat toch vieren! Daarom geef ik een cadeautje weg: een pakket pure ontspanning. Wil je meedoen? Lees dan snel wat je daarvoor moet doen.

Wat geef ik weg?

Wat kan ik je beter geven dan een pakketje met pure me-time? Dus in de aanbieding: een boekenpakket met 5 boeken! De boeken komen allemaal uit mijn persoonlijke collectie. Het zijn dubbels en/of dus boeken die ik gewoon graag verder geef om plaats te maken in mijn kast :). Twee boeken hebben wat leessporen maar zijn voor de rest nog in perfecte staat, de andere drie zijn spiksplinternieuw en ongelezen.

Hoe kan je winnen?

 • Laat mij hieronder in een reactie weten wat jij zou doen als je een onbeperkt verjaardagsbudget hebt (en er geen corona zou zijn). Vermeld zeker je Instagramaccount als je ook via die weg deelneemt, zo kan ik makkelijk beide deelnames koppelen ;).
 • Optioneel: volg me op Instagram of Facebook!

Wil je een extra kans? Check dan zeker mijn Instagram-account!

Voorwaarden

 • Deelnemen kan tot en met 30 augustus 23.59u.
 • Ik maak de winnaar bekend op woensdag 2 september, zowel via een tag op Instagram (als je dat hebt en ik je vind) als via een berichtje onder deze blog. De winnaar krijgt tot zaterdag 5 september 23.59u om zijn/haar adres te bezorgen. Daarna trek ik een nieuwe winnaar.
 • Je kan één keer deelnemen via de blog en/of één keer via Instagram.
 • Verzendkosten binnen België en naar Nederland zijn inbegrepen in de give-away. Nederlandse lezers kunnen dus zeker ook deelnemen.

Heel veel succes!

Getagd , , , ,

10 gedachten over “Sweet #35 give-away!

 1. Oeh zalig! Alvast een super fijne verjaardag! Fijn dat je een pakketje me-time weggeeft. Dat kan ik gebruiken want volgende week (ook op de 2de) ga ik met bevallingsverlof 😱😱 Wat zou ik doen als ik onbeperkt verjaardagsbudget had? Waarschijnlijk ook veel boeken kopen (haha 😁), friet gaan eten (en trakteren aan m’n bubbel) en mezelf op een nieuwe outfit trakteren!
  Ik heb geen Instagram meer. Stuur je een mail naar de winnaar of moeten we de post hier op de 2de in de gaten houden?

  1. Superleuk dat je meedoet! Ik post hier sowieso een berichtje als reactie. Ik check even op laptop of ik je mailadres kan zien. Dan stuur ik ook een mailtje!

 2. Gelukkige verjaardag! Die van ’85 zijn de goeie ;-).
  Met een onbeperkt verjaardagsbudget zou ik veel boeken kopen. Of nee, eerst die nieuwe, grote boekenkast, waar véél boeken in passen. En een leeszeteltje, met een mooie lamp voor erbij. En veel thee en koekjes! En misschien ook wel een feestje met gebak voor vrienden en blogvrienden!
  (Op insta ben ik @fiekefatjerietjes maar dat wist je wel al!)

 3. Ik doe ook graag mee, niet zozeer voor mezelf (ik lees liever in Fr, meer ontspannend ^^) maar wel voor Johan en zijn zus 🙂
  Wat ik zou doen voor mijn verjaardag met een onbeperkt budget (en buiten Corona..)? Weinig origineel voor een extraverte: EEN GROTE FEEST in onze tuin met al onze vrienden erbij. Uiteraard met cocktails, barbecue en DJ-set.
  Dream big, they said 😉

 4. Wat ik zou doen met een onbeperkt budget. Mmm op chill vakantie met de beste vrienden. Geniet van hun gezelschap. Uiteraard zou ik ook veel boeken kopen. Niet enkel voor mij maar ook voor de baby die onderweg is. Misschien een nieuwe outfit. Ik zou vooral delen met vrienden.

  Ik doe ook mee op instagram (JulieVanCauteren)

 5. Happy birthday Katrien!
  Ik zou sowieso een wereldreis maken als ik een onbeperkt budget als cadeau zou hebben! En dan tussendoor natuurlijk wat tijd nemen om ook even te chillen en jouw boeken te lezen 😉

  (Instagram: debby__vos)

Geef een reactie