Boekenwurm

Mijn Boekenwishlist #1

Na de #ReadABookDay van gisteren, is het vandaag #BuyABookDay. En hoe kan ik dat beter vieren dan mijn boekenwishlist te delen en er gewoon een boek uit te kopen? Elke excuus is goed genoeg om boeken te kopen, niet? Ik trakteer je op mijn top 10, hopelijk kan je er zelf ook wat inspiratie uithalen.

Laat duidelijk zijn: er staan meer dan 10 boeken op mijn wishlist. Maar deze staan toch bovenaan het lijstje en zal ik waarschijnlijk op korte termijn aan mijn lijstje toevoegen.

 1. You do you – Stephanie Duval & Nele Pieters: Een frisse, nieuwe kijk op de concurrentiestrijd volgens de beschrijving. Ik vond de vorige boeken van Stephanie en Nele (How blogs work & Communitymarketing) bijzonder interessant dus de lat ligt best wel hoog.
 2. Get your shit together – Sarah Knight: Ook een veelbelovende premisse: stop met je zorgen maken over wat je zou moeten doen, maak af wat je nog moet doen en start met wat je wilt doen.
 3. Serie Q – Jussi Adler-Olsen: Op mijn verlanglijstje voor de Halloweenswap van Kwante dus wie weet kan ik er binnenkort aan beginnen. Geen idee wat ik er moet van verwachten.
 4. De boeken van Haruki Murakami: Ik heb er nog geen enkele van gelezen. Shame on me. Maar goed, je kan niet alles lezen. Dus staan ze op mijn wishlist voor als ik eens tijd heb ;).
 5. Ready or not – 11 manieren om future proof te worden: Boeken over marketing en communicatie vragen altijd iets meer budget om ze te kopen. Maar bij deze valt dat reuze mee. Hopelijk dus niet meer lang op mijn wishlist ;).
 6. Zeg me dat ik oké ben – Marcel Hendrickx: Een boek over bevestigingsdrang, perfectionisme en faalangst. Check. Op mijn lijstje dus.
 7. Fantasia, deel X en verder: Guilty pleasure tot en met. Fantasia is niet voor niets meerdere keren uitgeroepen tot beste kinderboek. Ik vind ze zelf ook best leuk ;).
 8. Amélie Nothomb: Ik heb nog wat ontbrekende exemplaren in mijn collectie van Nothomb, lege plekjes die ik graag wil opvullen bij gelegenheid.
 9. Hoe the fuck vind ik geluk – Thijs Lindhout: Geef toe, de titel spreekt aan? Laat maar komen dat boek.
 10. Facebook achter de schermen – Steven Levy: Ik kijk al eens graag achter de schermen van bedrijven die mij boeien, ook al is dat niet altijd een positief verhaal. Heel benieuwd naar deze.

Welke boeken staan op jouw wishlist?

Getagd , , , ,

3 gedachten over “Mijn Boekenwishlist #1

 1. Oh, we zullen het maar niet hebben over die wishlist, want de stapeltjes blijven maar groeien hier…
  ‘Norwegian Wood’ is inderdaad een aanrader!
  ‘Zeg me dat ik oké ben’ vond ik echt een goeie, al was het wel wat zwaar om te lezen met momenten.
  Het eerste boek van je lijstje komt op mijn leeslijst!

 2. Bedoel je die lijst die steeds blijft aangroeien? Momenteel staan daar vooral vervolgdelen op van series die ik nog niet compleet heb maar ik wil ook heel graag de Minalima-editie van het eerste Harry Potter boek die in oktober uitkomt.

Geef een reactie