Klein en groot geluk

Monthly blessings #45

Als er iets is waar ik me zeker meer op wil focussen in 2021, zijn het wel kleine geluksmomentjes. Elke avond wil ik voor mezelf 3 kleine gelukjes noteren. Elke maand belandt een selectie hier in deze rubriek. Voor de afgelopen maand is het wat behelpen aangezien ik het niet meer zo consequent had ingebouwd in mijn routines. Maar kom, ik red me wel ;).

 • Veel begrip en bewondering van de collega’s omdat je inwerken van thuis uit door corona niet zo evident is.
 • Onverwachte pakketjes aan de deur. Dank je wel harmonie!
 • Zeven reigers in een veld tijdens een van mijn looptochtjes sinds lang. Ik wist plots weer wat ik zo leuk vond aan lopen.
 • Mijn Kerst-swappakketje dat ik kreeg van mijn Secret Santa in de swap van Kwante. Een leuke selectie boeken en toppers van goodies, ik was heel gelukkig.
 • Elke vrijdag digitaal quizzen met de vriendjes van de harmonie omdat we niet mogen repeteren.
 • Wandelen en lopen als middagpauze of als vakantie-entertainment. Heerlijk. Letterlijk een frisse neus halen en je hoofd leegmaken.
 • Shameless Home Alone kijken op kerstavond en gezelschapsspelletjes op oudjaar. Ik kan daar aan gewoon worden.
 • Complimenten krijgen van de collega’s. Toegegeven, het raakte mij.
 • Echte Kerstpost dankzij de Kerstpostactie van Zwartraafje.
 • Eindelijk veel tijd kunnen investeren in mijn blog. Zoveel ideeën die al lang in mijn hoofd zitten in een planning kunnen gieten. Perfect Imperfect de tijd geven die het verdient.
 • Een boeiend webinar en een superinteressante masterclass dankzij Plan S.
 • Bewuste leesmomentjes inlassen, vaak op zondagavond, met mijn noise cancelling headphone op. Het doet deugd om een stuk geconcentreerder te kunnen lezen.
 • Feestdagen in kleine kring. Weinig prikkels en makkelijker recupereren, wel nog steeds teveel eten.
 • Extreem veel kerstkaartjes krijgen dit jaar. Zot hoeveel kaartjes er op ons keukeneiland zijn beland. Maar oh zo leuk!

Wat waren jouw kleine gelukjes in december?

Getagd , ,

4 gedachten over “Monthly blessings #45

 1. Oh, ik vond het al fijn om hier mee te kunnen genieten van jouw geluksmomenten én dan zie ik plots ook nog mijn blognaam opduiken. Dankjewel voor het verwijzen naar de Kerst-postactie Katrien. De voorbije feestdagen deed die traditionele post nog meer deugd hé. Jouw omschrijving van de feestdagen liet me trouwens glimlachen doordat het zo herkenbaar was. Op naar hopelijk heel veel geluksmomenten in 2021

Geef een reactie