Boekenwurm

Gelezen in februari

Februari is een kortere maand. Dat was ook aan mijn leescijfers te zien. Ik las maar 3 boeken in februari, het compenseert wel dat het eerste boek een dik boek was. Ik hoop me in maart wat te herpakken op leesvlak.

De Zeven Zussen – Lucinda Riley

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

Review op Boek.be

Ik las het eerste boek van De Zeven Zussen al eens voor een review voor Bol.com. Maar toen werd ik verplicht om het boek in speedtempo door te lezen voor een review. Daardoor had ik niet de kans om het echt goed in me op te nemen. Dus gaf ik het nu een tweede kans. En ja, het zijn dikke kloefen die boeken, maar ik vond het eerste boek ongelooflijk fijn om te lezen. Het is een intrigerend verhaal en het smaakt naar meer. Tegelijk lees het ontzettend vlot, zonder dat je het weet, ben je door het dikke boek heen. Kortom, een enorm ontspannend boek voor als de riem er eens af mag.

Naast De Zeven Zussen las ik ook Miracle Morning en Eat that Frog, daarvan vond je al eerder een review op mijn blog.

Welke boeken las jij in februari en kan je me aanraden?

Getagd , , , ,

Geef een reactie