Struggle of life

Ik heb nog nooit …

Op de valreep vandaag nog een blogje. Ik was bijna gejost met dat 40 dagen bloggen. Oeps. Een paar drukke dagen en die planning lag in duigen. Maar goed, hier komt ie dan. Ik heb nog nooit …

  • … een sigaret of iets anders gerookt. Dat heeft mij ook nooit iets gezegd.
  • … een aflevering van Temptation Island gezien. Of van Love Island. Of van die andere flauwe tv-programma’s. Sorry Not Sorry. Not my cup of tea.
  • … iets gebroken. Of toch niet dat ik weet. Mijn rechterwijsvinger na een matchke netbal is een twijfelgeval. Dik en blauw maar nooit foto’s laten nemen. En ja, mijn voet na een val op de trap was van ’t zelfde.
  • … teveel gedronken. Ik drink graag eens een glas en twee ook. Maar dan stopt het. Ik ben een te grote controlefreak om alle remmen los te laten door alcohol.
  • … langer dan een uur gelopen. Mijn maximum is voorlopig 49 minuten.
  • … een tattoo of piercing laten zetten. Ik heb zelfs nooit gaatjes in mijn oren gehad voor oorbellen.
  • … op kot gezeten. Ik heb vijf jaar in Leuven gestudeerd en een jaar in Brussel, maar ik heb altijd gependeld met de trein. En nee, ik heb daar nooit spijt van gehad.
  • … parachutegesprongen. En ik denk dat ik dat ooit nooit ga doen!

Wat heb jij nog nooit gedaan?

Getagd ,

4 gedachten over “Ik heb nog nooit …

  1. Van de dingen die je hebt opgeschreven, heb ik alleen nog nooit iets gebroken en ik heb nog nooit parachutegesprongen. Wat mij betreft blijft dat ook zo. 😉

  2. Daar staan er heel veel tussen die ik zelf ook nog nooit heb gedaan. Gaatjes voor oorbellen heb ik zelf ook niet, ik heb nochtans door die Diabetes al genoeg naalden in mijn lichaam gestoken dus het is niet dat ik er schrik van heb. Maar vroeger mocht het niet omwille van het ontstekingsrisico en toen ik ouder werd sprak het me minder aan.

Geef een reactie