Struggle of life

5 quotes die me inspireren

Als er iets me wel eens inspireert, zijn het quotes. Op moeilijke momenten zoek ik naar straffe quotes die me kracht geven en die me een aanknopingspunt geven om mee aan de slag te gaan. Toch vond ik het moeilijk om echt een quote te vinden die mijn motto is, maar na veel wikken en wegen is het me gelukt.

Mijn motto. Omdat het afgelopen jaar me geleerd heeft dat je de moed nooit mag laten zakken. Alles komt altijd wel in orde. Ook al zie je dat op dat moment niet echt.
Om mezelf duidelijk te maken dat ik mezelf niet moet wegsteken. Ik kan iets en daar mag ik trots op zijn.
Eentje waar Stephanie van Plan S me mee confronteerde toen het over ging over het feit dat ik een multipassionate was.
Om meer stil te staan bij mezelf. Waarom leg ik de lat voor mezelf altijd extreem hoog en die bij anderen vaak een stuk lager?
Eentje om mezelf te stimuleren om meer los te laten en niet alles persoonlijk te nemen.

Wat is jouw favoriete quote en waarom?

Getagd , ,

6 gedachten over “5 quotes die me inspireren

  1. Die voorlaatste is enorm herkenbaar. Niet zozeer de quote op zeg maar wat je er onder schrijft. Net als jij ben ik veel strenger voor mezelf dan voor anderen en dat is echt iets dat ik moet proberen af te leren.

Geef een reactie