Klein en groot geluk

A few of my favorite things #9

Ik was wat uitgekeken op mijn As we speak-posts. Ik had het gevoel dat ik teveel in herhaling viel. Maar ik wist niet echt wat er ik mee moest. Tot ik bij Sarah een rubriek tegenkwam die voor mij eigenlijk gewoon een verbeterde versie was. En dus neem ik de rubriek graag over om toch weer m’n ei kwijt te kunnen.

  • Leuke tv-programma’s: Ik ben niet zo’n grote tv-fan. Meestal kies ik gewoon voor een boek of magazine en laat het aan mij voorbijgaan. Maar soms zijn er van die programma’s die je niet kan weerstaan. Zo is De Mol terug, én Blind Getrouwd. En sinds kort heb ik met De Bachelorette ook een heerlijke guilty pleasure ontdekt. Ook in mijn vaste kijklijst de afgelopen weken: Chateau Meiland, Extra Time Koers en Liefde voor Muziek (vooral voor Bert Ostyn en Geike Arnaert).
  • Leuke podcasts: Om meer te bewegen voerde ik de podcastwandelingen in. Elke middag dat het weer en mijn agenda het toelaten doe ik een looptochtje of wandeling. Zo ontdekte ik drie nieuwe podcasts: Boost, Blogcast en Studio Sociaal. Ik heb nog heel wat podcasts op de luisterlijst staan om te ontdekken dus laat ons hopen dat er nog veel wandelingen volgen ;).
  • De ontdekking van de afgelopen weken: schermtijd instellen op iPhone. Het zorgt ervoor dat je een bepaalde periode geen apps meer kan raadplegen of dat je geen meldingen meer krijgt van die apps. Een tijdlang stelde ik de schermtijd in van 22u ’s avonds tot 10u ’s morgens. Tegenwoordig loopt hij van 21.30u tot 8u.
  • Snoepers delight: Stephanie van Plan S made me do it: Lotus chocolade gevuld met speculaaspasta. Een andere heerlijkheid: Neuhaus-paaseitjes gevuld met gezouten karamel. De weegschaal is iets minder gelukkig met al die zoetigheden.
  • Belgische coureurs die het goed doen: Naar de koers kijken is tegenwoordig één groot plezier. De kans dat een Belg wint is serieus gegroeid sinds Wout Van Aert het wegpeloton heeft vervoegd. En plots was daar ook nog ene Jasper Stuyven die Milaan-SanRemo won. En geef toe: Mathieu Vanderpoel klinkt Vlaamser dan de doorsnee Nederlander dus dat telt ook. Ik word er echt blij van in elk geval!

Wat zijn jouw favorietjes van de afgelopen weken?

Getagd , ,

1 gedachte over “A few of my favorite things #9

Geef een reactie