Boekenwurm

Bookhaul #20

Op de voorlaatste dag van de maand is het tijd om eens naar mijn boekenaanwinsten te gaan kijken van de afgelopen weken. De boekenbuit was eerder beperkt in maart. Ik kocht maar twee boeken. Trots op mezelf.

  • Authentieke intelligentie – Elke Geraerts: Ik volgde onlangs een webinar van Elke Geraerts en wat later nog eentje van iemand ander bij Better Minds At Work. Het was vooral tijdens dat tweede webinar dat er heel hard verwezen werd naar dit boek. Toegegeven, ook een beetje een promopraatje, maar ik was ook wel getriggerd. Ik las de twee eerdere boeken van Geraerts ook al dus deze mocht bij in het rijtje.
  • De kracht van kwetsbaarheid – Brené Brown: Brown is een van die namen die regelmatig valt in podcasts of op Instagram. Maar ik las eigenlijk nog nooit een boek van haar. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Ik merk dat ik de laatste tijd ook gewoon meer en meer ‘zelfhulpboeken’ lees. Ik kan er echt in opgaan en ik leer nog wat van bij. Twee vliegen in één klap dus.

Welke boeken voegde jij toe aan je collectie de afgelopen maand?

Getagd , , , ,

1 gedachte over “Bookhaul #20

Geef een reactie