Klein en groot geluk

NYC – dag 5 (de laatste)

De afgelopen vier dagen New York waren heel geslaagd maar hadden ons ook wat gesloopt. We maakten dan ook de avond voordien het goeie voornemen dat we zouden uitslapen. Het was immers de laatste dag en de reis naar huis zou ontzettend vermoeiend worden.

Helaas, om 8 u. waren we allebei klaar wakker. Tijd om onze valiezen te pakken en op ons gemakje te gaan ontbijten. Starbucks was al die dagen onze trouwe vriend voor ontbijt en aangename namiddagpauzes (Double Chocolaty Chip Frappuccino for the win!).

Onze laatste uurtjes New York zouden we besteden aan het kopen van cadeautjes en als we de kans kregen, zouden we hier en daar ook nog een parkje of leuk plekje meepikken. Zo trokken we dus nog eens naar M&M’s world, naar de MoMA-shop, naar Abercrombie & Fitch …

Zo kwamen we ook bij de Apple Store uit. Een kijkje nemen kon toch wel geen kwaad zeker? Mijn ogen vielen bijna uit hun kassen toen ik zag dat een iPhone er 399 dollar kostte. Dit kon toch niet waar zijn? Voor die prijs wilde ik ook een iPhone 5. Een snelle sms naar België leerde me dat ik een “unlocked version” moest vragen, die zou ik ook in België kunnen gebruiken.

De teleurstelling was toch redelijk groot toen ze vertelden dat de echte prijs 850 dollar was en je voor 399 dollar een abonnement moest afsluiten, iets wat enkel voor Amerikanen gold. Misschien net iets duidelijker aangeven in ’t vervolg Apple? Ik heb de iPhone 5 dan ook maar wijselijk daar gelaten, mijn Samsung Galaxy Ace Plus kostte veel minder en werkt nog behoorlijk!

We maakten nog een ommetje langs Times Square en het Dewitt Clinton Park en ontdekten er een herinnering aan Flanders Fields. Of hoe België overal bekend is … Tijd om af te ronden en weer richting JFK te trekken. Bye bye New York, it’s been 5 amazing days.

Getagd , , ,

0 gedachten over “NYC – dag 5 (de laatste)

Geef een reactie