Klein en groot geluk

NYC – Naar huis …

Zoals we gekomen waren, zo gingen we ook terug naar huis. Met de metro en Airtrain. De portier van het hotel wees ons met veel plezier de juiste weg. Met de metro naar Jamaica Center en vandaar de Airtrain op naar terminal 3.

Ook JFK bleek geleden te hebben onder de storm van een half jaar geleden, waardoor we te voet en met valies wat heuveltjes moesten beklimmen om in de juiste terminal te geraken. De grenscontrole bleek heel wat minder streng als bij aankomst dus al vrij snel zaten we aan de juiste gate te wachten op het vliegtuig.

Het zou een nachtvlucht richting België worden. Een uitdaging, want half rechtzittend slapen was nooit aan mij besteed. Gelukkig is er het multimediasysteem dat je van het nodige ontspanningsvoer voorziet: films, series, muziek en spelletjes! Die nacht 7 uur lang mijn goed vriend. Want slapen zat er niet echt in, hoogstens een uurtje.

Dat had ook zijn voordelen. Ik zag de zon opkomen vanuit het vliegtuig. Maar vooral ook nadelen… Ik zat de rest van de week met een gigantische jetlag. Maar mij ga je niet horen klagen. Ik had een geweldig leuke citytrip. Met dank aan vriendin D. voor het gezelschap en de talrijke fijne momenten. Ooit kom ik hier terug.

Getagd , , ,

0 gedachten over “NYC – Naar huis …

Geef een reactie