Klein en groot geluk

London Baby (2)

Het was vroeg dag op die twee Londense dag. Zo vroeg dat we zelfs nog geen ontbijt konden krijgen in het hotel. Dan maar met een lege maag de metro op richting Victoria station. In de hoop onderweg nog een ontbijtje mee te pikken. Op zo’n moment ben ik heel gelukkig met een pret à manger.

Vlakbij Victoria Station was de opstapplaats voor de Harry Potter Tourbus. Die zou ons naar de Harry Potter Studios brengen, een eindje buiten Londen. Een typische Londense dubbeldekbus volledig in Harry Potterkleedje. Van minuut één waande ik me in Harry Pottersferen. Al hadden ze bus binnenin ook wel in die stijl mogen inkleden. Dat zou het net iets echter gemaakt hebben.

Heel wat uurtjes hebben we daar bij Harry Potter gespendeerd. Een reuzeleuke shop met heel wat hebbedingen in het thema. Maar vooral een geweldig leuke rondleiding doorheen decors, kledij en leuke details van de films. Schitterend om je even in de film te wanen.

Zo moet een kind zich voelen in een speelgoedwinkel. Een paar uur lang heb ik vol verwondering rond gekeken. Ik was precies zelf een personage binnen het verhaal van J.K. Rowling. Hemels leuk!

We did have a dresscode in London. All Stars overal. Net daarom dat ik nog een paar witte aan mijn collectie toevoegde later in de citytrip. Maar gewoon heel opvallend dat zelfs onze eigen dresscode op elkaar leek afgestemd te zijn! 🙂

In de late namiddag bracht de bus ons terug naar Londen-city. We belandden in Oxford Street en brachten een eerste bezoekje aan Primark. Helaas sluiten de winkels in Londen op zondag al om 18 u. Dus lang hebben we niet kunnen rondkuieren.

Tijd voor avondeten. Diner in de buurt van Covent Garden. Want op ons verlanglijstje stond ook ‘fish and chips’. Een Engelse pub, meer hebben wij daar niet voor nodig. Heerlijke fish and chips en een glaasje appelcider. Krachtvoer na een lange en vermoeiende dag. De beentjes waren moe en het hoofd wilde ook niet meer zo goed mee, tijd om terug te keren naar het hotel en de beddenbak in te kruipen.

Getagd , , ,

0 gedachten over “London Baby (2)

Geef een reactie