Klein en groot geluk

London Baby (4)

Laatste dag Londen. Tijd om onszelf in de watten leggen met een shoppingtrip. We hadden ons lang genoeg ingehouden ;). Oxford Street en Primark, here we come!

De afgelopen dagen hadden voorbijgangers me de ogen al uitgestoken met hun witte All Stars. Ze stonden al lang op m’n eigen verlanglijstje maar de aankoop was er nog niet van gekomen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Maar eerst het langverwachte deftige bezoekje aan Primark.

Op het verlanglijstje qua bezoekjes stond natuurlijk ook H&M en ook verschillende sportwinkels konden me overhalen. Dat we botsten op de truitjes van verschillende Belgische voetballers was een extra pluspunt. Eden Hazard is een Engelse held in wording had ik de indruk.

Na onze shoppingtrip kon ik nog heel wat kledij bijduwen in mijn valies. Net gepast om alles mee naar huis te krijgen :). Die valies trap op, trap af sleuren tot aan de Eurostar bleek nog een andere opgave. Ik heb er ongetwijfeld stevige spierballen aan over gehouden.

We kunnen terugblikken op een superleuke trip naar Londen. Al heeft de stad veel minder indruk op gemaakt dan bijvoorbeeld New York of Barcelona. Nog eens terug voor een shoppingtrip? Ja, graag, maar als citytrip om echt veel te zien dan wacht ik toch nog een jaar of 15.

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “London Baby (4)

Geef een reactie