Klein en groot geluk

Weekendje Milaan – de reis!

Ik heb het afgelopen jaar heel wat tripjes gedaan. Ik plakte er maar al te graag nog eentje aan vast. Op het programma: Milaan! Iets dat al lang op de bucketlist van D. en mezelf stond. Een lowbudget trip met een groot shopbudget. Of spreekt dat elkaar wat tegen?

Vrijdagochtend in alle vroegte stapten we op de trein naar Zaventem. EasyJet zou ons tegen een zacht prijsje (en met enkel handbagage) naar Milaan Malpensa vliegen. Daar stapten we op de bus naar het Centraal Station van Milaan. Een voettochtje van een kleine tien minuten bracht ons bij Ibis Milano Centro. Dankzij Booking.com hadden we daar een zeer voordelige booking kunnen doen.

We bleven maar 3 dagen en de transfers namen al wel elk een halve dag in beslag. Dus veel meer dan 48 uur zouden we niet in centrum Milaan zijn. Maar de ligging van ons hotel was uitstekend, de service ook. Tevreden vakantiegangers! In de loop van de week vertel ik je graag nog meer over onze trip, bv. over de food en drinks of onze shopveroveringen. Stay tuned.

Getagd , , , , , ,

0 gedachten over “Weekendje Milaan – de reis!

Geef een reactie