Klein en groot geluk

Archief: En toen stond ik in ‘Sjiek’

Komende zondag wordt de laatste cross van het seizoen gereden: de Sluitingsprijs in Oostmalle. Het was duidelijk het jaar van Wout Van Aert en Mathieu Vanderpoel. Ook het laatste jaar van Sven Nys. De cross neemt afscheid van zijn koning, zijn keizer. Daarover later zeker meer. Maar eerst blik ik nog graag even terug op het cross-seizoen van vorig jaar. Toen mocht ik dankzij Annelore van Velodromen mijn verhaal doen in Sjiek, het magazine van Het Belang van Limburg. Ik laat jullie graag nog even meegenieten met mijn blogpost van toen.

Dankzij Annelore van Velodromen sta ik met m’n kop in de ‘Sjiek’ onder de noemer ‘Moddermeisjes’. De weekendbijlage van Het Belang van Limburg. Een leuke ervaring. Interview, korte fotoshoot en toffe mensen leren kennen. Misschien ooit nog eens voor herhaling vatbaar.

Getagd , , , ,

0 gedachten over “Archief: En toen stond ik in ‘Sjiek’

  1. Heel tof! Maar ik supporter nog voor Sven Nys, Kevin Pauwels kan nog niet eens fatsoenlijk praten en Klaas Vantorhout moet ik al helemaal niet. Ga eens een nieuwe jonge vedette zoeken voor als Svenneke met pensioen gaat, jong volk genoeg op komst zeker…

    1. Met Wout Van Aert en Mathieu Vanderpoel heb je toch al een paar kanshebbers dan ;). Wout Van Aert vind ik trouwens ook een topkerel! En ik heb eigenlijk bij geen enkele crosser zoiets als “die moet ik helemaal niet”. Ik moedig er heel wat aan als ik live naar de cross ga kijken :).

Geef een reactie