Klein en groot geluk

Concertplanning

Toen ik vorig jaar mijn tickets voor de culturele centra bestelde, had ik nooit durven denken dat het zo’n druk muzikaal jaar zou worden. De oogst in Hasselt en Sint-Truiden was mooi maar eerder beperkt in vergelijking met andere culturele jaren. Ik had dan ook nooit durven denken dat er nog zoveel topconcertjes uit de lucht gevallen zouden komen.

Quotes Music

Ik geef je graag een zicht op mijn concertplanning voor het komende half jaar:

  • Muse: na Werchter 2015 eentje om naar uit te kijken. Binnenkort staan ze in Paleis 12 in Brussel en ik ook!
  • Bart Peeters: vorig jaar niet kunnen gaan omdat ik moest werken, dit jaar doe ik een nieuwe poging. De concerten van Bart Peeters zijn veruit de beste die ik ooit gezien heb!
  • Adèle: een ware ticketslag, maar het is ons gelukt. Nog vrij vlot konden we tickets voor Adèle in de wacht slepen. Een topwijf en dus ook dolgelukkig dat ik ze in juni aan het werk zal zien!
  • Rock Werchter: na 4 dagen puur muzikaal genot vorig jaar, kijk ik reikhalzend uit naar de nieuwe editie. Editors, Years & Years, The Van Jets, Black Box Revelation … Er staan al wel wat groepen op mijn verlanglijstje!
  • Beyoncé: Queen B komt naar België en ik zal er bij zijn! Een van die artiesten die ik al jaren eens aan het werk wil zien en dit jaar zal het er eindelijk van komen!

We wilden met een paar vriendinnen ook graag een dag Tomorrowland meepikken. Helaas geraakten we nooit binnen voor tickets. Ik kreeg onlangs nog wel een ticket aangeboden via een andere vriendengroep. Maar zonder m’n dansvriendinnetjes zou het toch niet hetzelfde zijn :). Ik heb dus vriendelijk gepast!

En zeggen dat in mei de boekjes voor het nieuwe culturele jaar ook binnenkomen. Ik verwacht dus nog wel wat concertjes op mijn planning. Mijn bankrekening is intussen iets minder gelukkig! 😉 Maar als er iemand nog gouden concerttips heeft, ze zijn welkom!

Getagd , , , , ,

Geef een reactie