Klein en groot geluk

Kiehl’s

Een tijdje terug was ik nog eens in Antwerpen. Een paar keer per jaar mijn favoriete shoppingstad! En de ideale plek om af en toe eens iets nieuws te proberen. Zo had ik al veel gezien en gelezen over de producten van Kiehl’s maar nog nooit de kans gekregen om er eentje te proberen. Ik moest en zou dus eens binnen springen!

Kiehls

Zoals mijn bio al  aangeeft ben ik niet die girlygirly beautyblogger (alles behalve zelfs). Ik zie er graag goed uit maar kies ook regelmatig voor een ‘comfortabele’ dag met jeans, pull en platte schoenen. De meeste beautyproducten laat ik graag aan mij voorbij gaan, ik steek liever tijd in andere dingen. Toch heb ik wel die gezonde nieuwsgierigheid naar verbetering, tijd dus om Kiehl’s zelf te ontdekken.

De verpakkingen van het merk deden me al wat denken aan een apothekersstijl en ook de winkel is niet anders. Houten rekken oude stijl en verkoopsters met een labojas aan. Dat kan natuurlijk helpen bij het uitstralen van betrouwbaarheid als merk. Het zijn niet de meest sexy verpakkingen (het oog wil ook wat!) in de beautywereld maar anderzijds is vooral wat er in zit belangrijk.

Ik koos voor een bodylotion en lip cream. Ik mocht alle bodylotions ruiken en testen vooraleer ik m’n definitieve keuze moest maken. Gelukkig had ik de assistentie van E. om te helpen kiezen. Hetzelfde voor de lip cream, mango it was!

Lip Cream Kiehl's

Bij het afrekenen informeerde de verkoopster naar mijn huidtype. Nu had ik daar op zich niet echt een idee van. Ze stelde voor om nu meteen een huidtest te doen. Dus schoof ik graag mee aan tafel. Met twee testjes (eentje voor de wang, eentje voor de T-zone) kon ze in een minuutje bepalen welk huidtype ik had. Het werd een droge huid. Al heb ik daar niet echt veel last van. Trekkerigheid en dat soort dingen zijn me vreemd. Maar goed, ik weet het nu dus! Meteen stelde ze ook een aantal producten voor die bij dat huidtype pasten. Ik mocht ze ter plekke al even uittesten en kreeg een heel arsenaal staaltjes mee naar huis. Vooral de dagcrème en nachtdruppels zijn blijven hangen. De dagcrème is, eens uitgesmeerd, ongelooflijk zacht voor m’n huid en de nachtdruppels zijn een leuk alternatief voor een crème.

Ik ben fan. En bij mijn volgend bezoekje aan Antwerpen ga ik toch voor de grote pot dagcrème en een flesje nachtdruppels. Want af en toe is het gewoon zalig om jezelf in de watten te leggen.

Heb jij al eens iets van Kiehl’s geprobeerd? Van welke producten ben jij fan?

 

Getagd , , ,

0 gedachten over “Kiehl’s

  1. Ik vind vooral hun bodylotion en lip cream best oké. De andere producten zijn ofwel te vettig ofwel irriteren ze mijn huid.
    Wel altijd een goede service en je krijgt er steeds heel veel samples mee naar huis. Ideaal wanneer je een keuze moet maken.

    1. Ik heb de dagcrème daar getest en die vond ik best goed. Niet vettig en een heel zacht velletje achteraf :). Sommige andere dingen die ik daar getest heb, waren inderdaad wel een heel stuk vettiger. Maar intussen ook weer andere nieuwe dingen ontdekt en daardoor weer andere dingen op mijn wishlist staan ook ;).

  2. Kiehl’s staat al lang op mijn to do lijstje om eens een bezoekje te brengen. Ik krijg altijd/overal iets anders te horen over mijn huidtype, dus ben wel eens benieuwd….

  3. Interessant! Ga ik onthouden, want ik ken mijn huidtype totaal niet (en ik vermoed heel verschillend tussen wangen en t-zone), en smeer zelden cremekes…

  4. Die druppels, is dat die midnight recovery? Ik heb hun ultra facial cream, maar voor mij doet hij niks wat een goedkoper potje niet ook kan. Alleen staat dat potje zoveel leuker in mijn badkamer dan een ordinaire Garnier, alleen al daarom zou ik daar kopen, haha!!

    1. Jep, denk dat het de midnight recovery is. Zo’n donkerblauw flesje met een pipetje! De cream voelde heel zacht aan maar het staaltje nog niet getest eigenlijk. Ik hou het voorlopig op Clinique :).

Geef een reactie