Klein en groot geluk

Workshops Jafra

Op Ladies at the Movies kreeg ik een workshop van Jafra aangeboden. Net als twee vriendinnen. Aangezien Jafra drie verschillende workshops aanbiedt, was het ideaal om ze allemaal eens te kunnen testen. Helaas moesten we eentje annuleren. De workshops make-up en wellness hebben we met veel plezier even uitgetest.

“Een workshop voor jou en 6 vriendinnen” stond er op het briefje dat ik mee naar huis kreeg, samen met een bon voor 30 euro korting. Strak plan en in geen tijd vond ik zes gegadigden die met veel plezier de twee workshops mee zouden uitproberen.

Make-up

Een hapje, een drankje en een workshop make-up. Meer heb je niet nodig om een gezellige ladies night te organiseren. Of misschien wel: 6 geweldig toffe madammen en demonstratrice Nuran.

We startten de avond met een reiniging van het gezicht. Ik ontdekte wondersponsjes en poeder waar je schuim van kan maken. Een beetje Harry Potter-magie maar het zachte velletje achteraf bewees dat het effectief was.

Jafra 2

Tijd om de minpunten te gaan camoufleren en de sterke punten uit te spelen. Ook daar had Jafra heel wat leuke producten voor. Hoewel ik me op een gegeven moment Fiona uit Shreck voelde. Mijn gezicht kreeg een groenige tint mee dankzij het Imperfection Corrector palletje. Die groene gloed verdween gelukkig snel dankzij de primer en foundation. Hoewel de blozende kaakjes van de gin tonic er toch niet helemaal uitgingen. Excuus.

Nuran gebruikte het cappuccino palet voor m’n ogen, terracotta als blush en een nude lipliner met gloss voor de lippen. Volgens de vriendinnen zag ik er goed uit. Het voordeel van de gastvrouw te zijn, je hoeft die make-up niet zelf aan te brengen. De vriendinnen konden terwijl zelf lustig ‘schilderen’ en uittesten.

Wellness

Welgeteld 5 dagen later stond de wellness workshop gepland. Een enthousiaste Sandra nam ons mee doorheen de wereld van oliën, crèmes en scrubs. Terwijl lieten we ons de cava en hapjes welgevallen!

Starten deden we met een zalig voetbadje met badzout. Heel even op adem komen op een simpele manier. Daarna konden we twee scrubs uittesten en lieten we onze reukorganen al het werk doen tussen al die heerlijke Jafra-geuren (mojito, franchipane of baby’tjes om er maar een paar te noemen). Het voetbadje werd afgesloten met een zalige voetmassage met de foot balm, met hopelijk een garantie op warme voetjes daarna.

Jafra 3

De tast- en reukzin werden verder op de proef gesteld. Bodylotions, oliën en body mists passeerden de revue. Terwijl mijn poezelige voetjes nog een beetje natintelden, konden ook mijn armen en handen profiteren van de producten. De goeie handcrème is eentje voor op de wishlist, eerst die tuubjes thuis opsmeren.

Jafra 4

Om af te sluiten gingen we nog eens door alle producten. Want Jafra heeft wel meer in zijn aanbod dan we op één avond konden uittesten. Zo hebben ze een zonnelijn die er heel goed uitziet en bieden ze ook blends aan waar je je eigen parfum mee kan samenstellen.

Ik kon niet wachten om zelf met de bestelde producten aan de slag te gaan! Wat ik kocht, vertel ik graag binnenkort nadat ik alles nog eens zelf grondig getest heb.

Ken jij Jafra en heb je hun producten al eens geprobeerd?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Workshops Jafra

  1. Ik heb ooit een mini workshop gekregen in mijn klasje, want de moeder van 1 van mijn leerlingen was consulente. Heel prettig, maar nadien heb ik nooit ergens meer iets gehoord van de producten….

Geef een reactie