Klein en groot geluk

Fashionshow DDL

Op zondag 1 mei trakteerde Décadence de Luxe (DDL) Sint-Truiden op een echte streetfashionshow. Als één van m’n meest favoriete winkels zo’n event op poten zet, dan moet ik toch op z’n minst eens een kijkje kunnen nemen. Het zonnetje was van de partij en ik dus ook.

Wie op voorhand registreerde kon met een bon een goodiebag afhalen. Dat moet je mij natuurlijk geen twee keer zeggen. En al voor de show stond ik te pronken met de zak aan m’n arm. De ontdekkingstocht van de inhoud was pas voor ’s avonds. In m’n uppie naar de show gaan kijken, daar had ik geen zin in maar S. vergezelde me maar al te graag.

Ze hadden er een waar event van gemaakt: een drankstand, een smoothiesbar, een photobooth, een DJ met leuke tunes en vooral een echte catwalk. Ik liet me het drankje welgevallen en genoot van ons plekje in het lentezonnetje. Aangenaam wachten op de start van de show.

28 DDL-angels sierden de runway. De volledige show werd opgedeeld in thema’s (whites, blues, army, blingbling …) om de collectie te kunnen voorstellen. Meer dan 1,5u lang werden de leukste outfits voorgesteld. Het ontlokte bij mij menige ‘oh, dat is schoon, dat wil ik ook’. Gelukkig was de winkel na de show overvol en daar hou ik nu eenmaal niet van. Ik ga in de komende week liever eens op m’n gemakje kijken. Zo kan ik in alle rust kiezen en passen.

Bij thuiskomst kon ik de goodiebag dan helemaal uitpluizen. Staaltjes van Rituals en ICI Paris XL, een superleuke sjaal van Thelma & Louise, een kledinghoes van de winkel en nog heel wat andere hebbedingen. Met een combo van leuke cadeautjes, zalig weer en een schitterende streetfashionshow, kan ik terugblikken op een heerlijke zondag! Ik kijk al keihard uit naar de volgende show op de nieuwe locatie.

Getagd , , ,

Geef een reactie