Klein en groot geluk

Producten Jafra

Na de 2 workshops van Jafra wachtte ik ongeduldig op de levering van de productjes. Een dikke week na de avondjes vielen ze in de bus. Eindelijk. Je wordt daar behoorlijk ongeduldig van. Ik voegde ze met veel plezier toe aan mijn kleine collectie!

Ik werp graag samen met jullie een blik op de producten die ik kocht.

Camoufleren

Ik was meteen fan van het Imperfection Corrector palletje tijdens de workshop. Met het groene deel camoufleer je roodheid, met het gele donkere kringen onder de ogen en met het paarse zet je net dingen in de verf. Handig! Samen met de CC Crème Concealer ideaal om plekjes weg te moffelen. Daarna nog de rozige primer smeren en je hebt een goeie basis om te beginnen.

Afwerken

De oogschaduwkleurtjes die ze gebruikte, had ik al in mijn lade zitten. Ik koos dus voor ander producten om aan te schaffen. Een superhandig blush borstel, een nude lippenpotlood als basis voor lippenstift of gloss, terracotta blush en Skin Balancing Pressed poeder om alles te fixeren.

Verzorging

Ik was al een tijdje op zoek naar een aangename foot balm. Dus het kwam mooi uit dat die van Jafra goed aanvoelde. En een scrub zat ook nog niet in de kast. Ideaal dus om die ook meteen aan te schaffen.

Na een paar weken proberen, ben ik echt wel tevreden met de aankopen. Ik heb nog niet alles even intensief geprobeerd maar het voelt wel keer op keer als mezelf in de watten leggen. Ik wil gerust nog eens een paar workshops doen!

Welke producten kan jij niet laten staan?

Getagd , , , ,

Geef een reactie