Klein en groot geluk

Détail

Ik heb best wel veel vriendinnen. En die hebben allemaal hun eigen activiteiten. Leuk en boeiend, want zo kan ik kennismaken met heel wat dingen en producten. Zo leerde ik dankzij S. Détail kennen sinds ze zelf demonstraties gaat geven bij mensen thuis. Een heerlijk topmerk dat ik graag eens in de kijker zet!

Een kleine maand geleden deed S. nog eens een pop-up boutique bij haar thuis. Na de repetitie reed ik dus graag nog eens langs om zelf de nieuwe collectie te kunnen bewonderen. Een kind in een snoepwinkel. Zo voel ik me dan. Ik wist niet waar eerst kijken en ik wilde alles op z’n minst toch eens gepast hebben.

Al van bij de start ben ik een enorme fan van de Cosmopolitan handtasjes. In het begin enkel in klein formaat maar intussen ook al verkrijgbaar in groot formaat. Ik heb er intussen al twee op de kast staan maar ik zou bij elke demonstratie of pop-up nog eentje kunnen kopen. Superleuke handtasjes uit gerecycleerd leer in modieuze kleurtjes. Ze zijn enorm praktisch door de draagriem die er bij zit maar je kan ze in principe ook perfect als clutch gebruiken als je er niet te veel insteekt en het riempje thuislaat. Hoewel het tasje in prachtige roze tinten naar me lonkte, heb ik het toch laten staan omdat ik nog ander moois had gevonden.

Een geluk. Ik heb geen gaatjes in m’n oren. Oorbellen kunnen me niet verleiden. Helaas heb ik voor ringen, kettingen en armbanden geen excuses. Ik kon er dus niet zomaar voorbij lopen. Mijn kleine poezelige vingertjes hangen vast aan het kleinste ringmaatje van Détail. De vorige keer hield ik het bij een basic ring, deze keer mocht het iets meer en groter zijn. Maar zelfs dan kies ik nog voor strak en eenvoudig. De prachtige ring van de nieuwe collectie kon ik niet laten liggen. Om de kleurrijke uitspatting van de ring te compenseren kocht ik ook nog een minimalistische armband. Fijn en eenvoudig. Twee pareltjes voor in de collectie.

Screen Shot 2016-05-27 at 09.18.49

Détail is een Belgisch, zelfs Limburgs merk met hoofdkwartier in Hasselt. Dankzij S. kijk ik elk seizoen uit naar hun nieuwe collecties. Ik bots meer en meer op hun producten ik winkels. Zo wandelde ik Marie-Antoinette binnen op de Ladies City Day en botste ik er op de handtassen van Détail. Superleuk om te zien hoe ze steeds meer verspreid raken. Intussen is de zomercollectie er al, weer stuk voor stuk pareltjes.

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Détail

Geef een reactie