Boekenwurm

Op de leeslijst #2

Ik heb me helaas niet helemaal aan mijn vorige leeslijst kunnen houden. Een paar van de boeken wachten nog steeds om gelezen te worden. Dat houdt me niet tegen om een nieuw leeslijstje aan te leggen.

  1. Change – een nieuw magazine waar ik op botste. Een magazine over verandering. In een bredere zin van het woord. Ik wilde het graag eens ontdekken want de promo was veelbelovend.
  2. Happinez – voor mij ook een nieuw magazine. Op het eerste zicht wat in de lijn van Change. Ook hier haalde de nieuwsgierigheid het.
  3. Elle – een vaste waarde in mijn magazinelijstje.
  4. Guido Everaert – Story Telling – noem het beroepsmisvorming of aanvullende vorming. Dit boek ligt al zo lang in mijn kast en het kriebelt al heel lang om er eindelijk aan te beginnen. Nu ga ik er eens bewust tijd voor maken.
  5. Elke Geraerts – Mentaal Kapitaal – een boek dat me werd aangeraden toen de batterij het even liet afweten. Helaas nog niet de tijd gevonden om me er in te verdiepen. Nu maak ik er werk van.
  6. Marc de Bel – Nelle, blankgoud – toevallig op gebotst in de Standaard Boekhandel. Een leuke afwisseling tussen de iets ‘zwaardere’ lectuur van hierboven.

Boekentips blijven welkom, ik ben nog lang niet uitgelezen!

Getagd , , , , , , , , , , , , , ,

0 gedachten over “Op de leeslijst #2

Geef een reactie