Boekenwurm

Op de leeslijst #3

Ik moet mijn leeslijstje dringend minder ambitieus gaan maken. Drie boeken lezen is blijkbaar teveel gevraagd. De magazines vliegen er daarentegen vlot door. Vanaf dus iets realistischere doelen stellen zodat ik me wel aan het lijstje kan houden.

Magazines

1. Flow Magazine – Aangeraden door wat vrienden en kennissen na mijn tegenvallende leesronde met Change en Happinez. Ik ben super benieuwd wat het brengt.

2. Charlie Magazine #2 – Ik ben fan sinds ik het eerste nummer las. Het tweede zal dus zeker niet tegenvallen. Ik probeer m’n achterstand wat in te halen.

3. Bahamontes #14 – Die ligt al veel te lang op de hoop te wachten om gelezen te worden. Hoog tijd om het bij te leggen met mijn favoriete wielermagazine.

Boeken

1. Jeffrey Brantley – Angst beheersen met Mindfulness – Een boek dat ik kocht toen het licht even uitging en m’n ‘coach’ me aanraadde om mindfulness te doen. Ik heb nog niet de tijd genomen om dit boek te lezen. De paniekaanvallen door de burn-out zijn gelukkig achter de rug, de naweeën duiken af en toe wel nog op in de vorm van light-aanvallen oftewel anticipatie-angst met een mooi woord. Tijd om ook die onder handen te nemen.

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Op de leeslijst #3

Geef een reactie