Struggle of life

De gelegenheidsloper #1

Ik ben niet bepaald een goede loper. Ik ben ook niet bepaald een trouwe loper. Maar ik loop omdat ik daarna de wereld aan kan én het goed is voor mijn (nu onbestaande) conditie. Start 2 Run ken ik dus vanbinnen en vanbuiten na een keer of 50 herbeginnen. Maar goed, de afgelopen weken zat ik weer vol goede moed.

Begin september hervond ik de motivatie om deftig te herbeginnen. Ik kreeg de nodige stimulansen aangereikt en met de nodige support, begon ik er weer aan. Niet onverdienstelijk. Want twee weken later heb ik er toch al mooi 6 lessen opzitten. Zo ver ben ik de afgelopen maanden al lang niet meer geraakt.

start-2-run

Het zal een uitdaging worden om de koudere maanden door te komen. Maar mijn uitstapjes naar de Finse piste op ’t Speelhof waren met succes de afgelopen 2 weken. Misschien wel een optie om de modderige Haspengouwse velden te kunnen vermijden de komende weken. Ik zal genoeg motivatie moeten vinden om door te bijten. En mezelf af en toe eens belonen omdat ik heb volgehouden.

Aanmoedigingen welkom. Want als ik de winter vlot zou kunnen doorkomen, kan ik in het voorjaar eindelijk eens een deftige 5km neerzetten. En wie weet plak ik er daarna nog een paar kilometer meer aan vast. Ik droom er lang van, nu alleen nog weten vol te houden natuurlijk.

Getagd , , ,

0 gedachten over “De gelegenheidsloper #1

Geef een reactie