Klein en groot geluk

Concert: Radio Guga

Een paar jaar geleden ging ik al eens naar Guga Baul. Een geniale show met z’n beste typetjes. Vooral de slotronde liet toen een diepe indruk op me na. Een avond die ik graag nog eens over deed, met een nieuwe show van Guga.

Ik werd niet teleurgesteld, het was er van de eerste seconde boenk op. Baul combineert goeie muziek met z’n gekende typetjes. Een ode aan de muziek gecombineerd met de nodige dosis humor. En dat met steengoede muzikanten aan je zijde. Want met Joost Van de Broeck en Bert Embrechts had hij toch twee toppertjes in z’n band zitten.

Op magische wijze weet Guga Baul gouwe oudjes en hedendaagse toppers te combineren. Hij draait z’n hand niet om voor een andere stijl en gaat van Vlaamse schlagers naar dance over rock naar pop en zelfs wat opera-achtige dingen. Hoedje af voor hoe hij alles weet te combineren.

guga-baul-3

Baul heeft een vrij unieke gave om zowel de stem als de gedragingen van iemand feilloos na te bootsen. En dat weet hij ook over te brengen in de muziek. Het zorgt er voor dat je je 90 minuten lang geweldig amuseert. Het is een programma voor jong en oud doorspekt met heel wat mopjes. Kortom, een aanrader voor wie een streepje Guga Baul wel weet te appreciëren.

Getagd , , ,

Geef een reactie