Struggle of life

De gelegenheidsloper #3

De gelegenheidsloper is aan het stilvallen. Van lopen kwam er de afgelopen 3 weken niet veel in huis. Een sporadisch looptochtje in plaats van structurele loopjes. Niet goed bezig. Dringend tijd om me te herpakken.

De afgelopen weken waren druk. Misschien wel net iets te druk voor mij. Een combinatie van drukke werkdagen, opleiding en veel nevenactiviteiten. M’n eigen schuld, ik had die agenda misschien toch iets minder druk moeten maken. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik er vorige week nog een stevige verkoudheid bovenop. En die verkoudheid houdt me ook deze week nog binnen in plaats van buiten.

de-gelegenheidsloper-3

De verste les in de reeks die ik liep was les 14 van de Start 2 Run-app. Tussendoor liep ik dan nog eens opnieuw les 13 in een poging me te herpakken. Ik hoop daar in de komende dagen de draad weer op te pikken. Ik heb die stevige basis nodig om aan het vervolg te kunnen beginnen. De stap van week 5 naar week 6 was voor mij in het verleden altijd de grootste. Ik ben dus best wel benieuwd wat het nu zal geven. Daarom toch maar even hernemen en ervoor zorgen dat die basis stevig genoeg is om verder te gaan.

Ondertussen steken hier en daar de pijntjes ook de kop op. Mijn rechterknie en scheenbeen blijven de zwakke broertjes. Gelukkig trekt de pijn telkens even snel weer weg als hij kwam. Dat was in het verleden al eens anders. De rust was ook daar wel wat welkom, hopelijk konden ze terug op krachten komen om er de komende dagen en weken weer volledig voor te gaan. De motivatie is er nog steeds. Hopelijk werkt de gezondheid nu ook wat mee! Duimen mag nog steeds, net als aanmoedigen.

Getagd , , , , , ,

0 gedachten over “De gelegenheidsloper #3

  1. Een verkoudheid zou je niet mogen tegenhouden. Sporten bleek bij mij vroeger dikwijls het beste medicijn. Alles uitzweten 😉

  2. Hetzelfde hier. Behalve dan dat ik al bijna een jaar niet meer heb gelopen. Ik denk constant “volgende week begin ik opnieuw”. Maar eigenlijk zou dat moeten zijn “vandaag begin ik opnieuw”. En nu is het ook alweer zo koud geworden……. 🙂

Geef een reactie