Varia

4 topblogs om te volgen

Meer dan een jaar geleden maakte ik al eens een lijstje van een paar blogs die ik de moeite waard vond om te volgen. Een jaar later is mijn lijstje van blogs die ik volg al heel wat langer geworden. Ik hield intussen ook al grote kuis en verwijderde een aantal blogs. Ik giet mijn favorieten graag in een top 4.

Ik ben geboeid door persoonlijke verhalen. Blogs die dus originele content brengen en niet te veel te koop lopen met gesponsorde inhoud hebben bij mij een streepje voor. Na een paar maanden had ik het wel gehad met bloggers die wekelijks 3-4 nieuwe producten voorstellen die gratis in hun bus vielen. Ik koos er bewust voor om hen niet meer te volgen en op zoek te gaan naar echte verhalen.

  1. Wat dat betreft, heeft Kim van Oui! Magazine een prachtige make-over van haar blog gedaan. Vroeger nog It Girl maar nu nog veel beter op Oui! Magazine. Een goed evenwicht tussen reviews op aanvraag en eigen ervaringen en verhalen. De beste beslissing die ze kon maken wat mij betreft. Ik ben een nog grotere fan geworden.
  2. Liquid Skies van Nina is nog zo’n topblog. Puur eigen verhalen, niet altijd rozengeur en maneschijn maar sterk gebracht zonder klaagzang. Ze blogt misschien niet zo heel veel maar elk verhaal is wel de moeite om te lezen. Nina lijkt het type waar ik graag eens mee op café zou gaan hangen :). Nina, wanneer?
  3. Leuk geschreven, ontspannende blogs vind je ook bij Samaja van Samajatalk. Alledaagse verhalen in een fijn kleedje. Dat we hier en daar een gemeenschappelijke interesse hebben, zal er ook wel voor iets tussen zitten.
  4. Het laatste half jaar heb ik me verdiept in boekenblogs. Dankzij mijn eigen bijdrage aan de blogtour van Marie eigenlijk. En zo kwam ik bij Boekboektiek terecht. Een van de weinige Belgische boekenblogs die ik ontdekte. Voor de rest volg ik vooral Nederlandse boekenblogs.

Welke blogs moet ik zeker eens checken? Ken jij misschien goeie wielerblogs of Belgische boekenblogs die ik zeker moet volgen?

Getagd , , ,

0 gedachten over “4 topblogs om te volgen

  1. Wat lief! Dankjewel! Kelly Steenlandt heeft het soms op haar blog wel over wielrennen. Mooie foto’s van haar (grote Cancellara fan) of onlangs werd ze zelfs uitgenodigd op een dagje bij Quickstep tijdens PR!

    1. You’re welcome. De waarheid mag gezegd worden! Kelly volg ik intussen ook al ja. Ook een leuke blog inderdaad. Zij stond in mijn vorig lijstje van topblogs! 🙂

  2. Bedankt voor de vermelding :-). Zo lief! Wielerblogs, daar kan ik je jammer genoeg niet bij helpen, ik lees zelf voornamelijk personal blogs en travel blogs.

Geef een reactie