Klein en groot geluk

Monthly blessings #3

Nina van Liquid Skies post elke maand haar Monthly Blessings. Haar maandelijkse geluksmomentjes. Het bracht me op ideeën en ik ‘pik’ graag haar rubriek om zelf mee aan de slag te gaan. Want we staan al veel te veel stil bij de negatieve dingen. Hoog tijd voor wat meer positivisme. En toegegeven, de maand is nog niet helemaal om maar het paste nu eenmaal gewoon beter vandaag in mijn blogplanning ;).

De geluksmomentjes van juli:

 • Eind juni-begin juli was het Rock Werchter. Ik paste dit jaar maar pikte heel wat fragmentjes mee op de radio en digitaal. Toch een klein beetje meegenieten dus!
 • Housewarmings met de beste vriendjes ter wereld, heerlijke avonden!
 • Recupdagjes in aanloop naar mijn verlof. Een beetje in de stemming komen en toch al een klein beetje genieten.
 • Een luie zondag, ff bekomen tussendoor.
 • In Hasselt gaan werken en bootjes zien als je naar ons secretariaat daar wandelt. Ik voelde de vakantie al!
 • Vrij vlot tickets voor Ed Sheeran kunnen bestellen!
 • Een heerlijk sapje gaan halen bij Zest in Brussel-Noord, sinaasappel-limoen. Daags nadien nog eens teruggaan om je vakantie in te zetten, sinaasappel-limoen-ananas-cranberry! Njam!
 • 10 minuten aan een stuk lopen en daarna 11! Wauw! Het begint te lukken met die Start 2 Run.
 • Pakketjes van Bol.com krijgen. Ongeduldig wachten op de bezorger. Is hij er nu nog niet? Aaaaaah, daar issie, wiiiiii!
 • Tour de France op TV, Vive le vélo op TV, koershoogdagen.
 • Koffiekoeken halen op mijn laatste werkdag voor m’n verlof!
 • Stiekem gelijk krijgen. Nah, zie je wel!
 • VAKANTIE!!!
 • Naar de Efteling, en topgezelschap!
 • Een zonnige namiddag, Viking Kubb, drankjes, hapjes en topvrienden!
 • Eindelijk nog eens gaan eten bij l’Avenida. Een nieuwe vakantietraditie met het lief is gemaakt!
 • Shoppen en nog supersoldenkoopjes kunnen doen.
 • Verjaardagskadootjes kiezen, nog een maandje geduld!
 • Met een boek of een hoop blogs in de zetel kruipen en een paar uur in mijn coconnetje kruipen.

En wat waren jou geluksmomentjes in juli?

Getagd , ,

11 gedachten over “Monthly blessings #3

 1. Ik heb mijn verjaardag al achter de rug maar komende maand staan er nog enkele op til. Die van twee van mijn neven, mijn vader, broer -en schoonzusje. Allemaal mooi op een ononderbroken rijtje na elkaar. Op mijn blog deel ik deze momentjes nog niet maar ik noteer ze wel in mijn Bullet Journal en dan valt het me iedere maand op dat mijn lijstje met leuke dingen steeds veel langer is dan de minpuntjes. Die laatste zijn doorgaans ook telkens hetzelfde dus ik ben blij dat daar veel leuke zaken tegenover staan.

Geef een reactie