Klein en groot geluk

Het nieuwe culturele seizoen 2017-2018 #2

Een paar maanden geleden kwamen de nieuwe programmaboekjes uit voor het culturele seizoen. We waren er als de kippen om wat tickets te bestellen. De buit was beperkt want voor mij viel het programma wat tegen. Gelukkig konden we daarbuiten ook nog wat andere tickets op de kop tikken. Maar wat staat er komend jaar nu op mijn programma?

Mijn programma is een verzameling van CC Sint-Truiden, CC Hasselt en andere losse concerten. Redelijk beperkt eigenlijk. Maar vooral veel muziek. Want dat is toch echt wel m’n dada. Wim Helsen is de enige uitzondering, want Helsen is toch wel echt een van m’n helden. Zelden zo goeie shows gezien.

Welke concertverslagjes mag je hier dus op de blog verwachten de komende maanden?

Naar welke concerten kijk ik nu het meest uit? Zeker en vast Ed Sheeran en Oscar and the Wolf. Maar zeker ook naar de nieuwe cabaretshow van Wim Helsen en het optreden van Bart Peeters. En stiekem toch ook wel een beetje naar Pieter Embrechts ;).

Welke concerten staan er zoal op jouw programma de komende maanden? Of wie zou je graag eens aan het werk zien?

Getagd , , , ,

1 gedachte over “Het nieuwe culturele seizoen 2017-2018 #2

  1. Ed Sheeran staat nog op de kalender maar dat is pas volgend jaar. Mijn zus en ik trakteerden mijn mama ook op tickets voor Clouseau, dus daar gaan we ook nog naartoe. Er is dus zeker ruimte voor meer!

Geef een reactie