Boekenwurm

Leeslijst #18

Een van mijn goeie blogvoornemens was elke maand een nieuwe leeslijst publiceren. De volgende maanden zal het steeds een lijstje van 4 boeken zijn. Dat lijkt me behapbaar per maand. Maar om het jaar goed in te zetten ga ik nog even voor 8 boeken. Stiekem heb ik er wel al een paar van gelezen. Maar sssst, don’t tell.

4 x bullet journal

img_3788

Net voor het begin van het nieuwe jaar wilde ik aan mijn eigen bullet journal beginnen. Nu heb ik daar weinig tot geen ervaring mee. Ik wist wel dat ik het basic wilde houden. Maar een goeie handleiding leek me geen slecht idee. Daarom bestelde ik bij Bol.com een paar boeken die me wel een goeie basis leken. Hopelijk de laatste boeken die ik zelf kocht vooraleer ik aan een boeken-koop-vrij jaar begon.

  • Lona Aalders – Bullet Journaling, zo doe je dat
  • Rachel Wilkerson Miller – Bullet Journaling doe je zo!
  • MUS – Mijn Bullet Journal Crash Course
  • Kelly Deriemaeker – Bullet Journal, de handleiding

4 x leesvoer

img_3780

Omdat mijn leesbrein nog wel wat anders wil dan praktische handleidingen om een bullet journal te maken, dook ik ook in mijn ’to be read’-doos voor wat ander leesvoer.

  • De Kleine Odessa – Peter Van Olmen: Deel 1 van (naar verluidt) een prachtige reeks. Ik ben echt heel benieuwd om deze te lezen. Een goed jeugdboek leest altijd vlot, dus laat maar komen. Een Boekenbeurs-aanwinst!
  • Digital Detox – Florence Pérès: Kerstcadeautje van #bf. Misschien was het een stiekeme hint ook, maar hopelijk kan ik er toch wel een paar dingen uit leren!
  • Warcross – Marie Lu: Een boek waar ik wel al wat reviews over gelezen heb. Een Boekenbeurs-aanwinst ook. Ook een YA leest meestal vlot, dus hopelijk gaat de leeslijst vooruit als een trein.
  • De Koers is een Vrouw – Angelique Dupré en Eva De Poorter: De titel klinkt toch al gewoon op mijn lijf geschreven? Dus hopelijk is de inhoud dat ook! Ik heb ook niet echt een idee wat ik er mag van verwachten.

Een goed gevulde leeslijst dus voor de komende weken. Ik heb er in elk geval zin in!

Wat staat er op jouw leeslijst de komende weken?

Getagd , ,

5 gedachten over “Leeslijst #18

  1. Benieuwd naar de review van “De kleine Odessa” want we zijn steeds op zoek naar goede jeugdboeken (Lien verslindt ze aan een hoog tempo). En een reeks is altijd mooi meegenomen, dan is ze weer even zoet… 😉

  2. Ik heb gisteren het laatste recensieboek gelezen dat hier nog lag en daardoor weet ik niet vooraf welke boeken ik ga lezen. Momenteel ben ik bijvoorbeeld Wintersong van S.Jae-Jones aan het lezen maar ik heb nog geen flauw idee welk boek ik hierna uit de kast ga nemen. Wat ik wel weet is dat er nog een 150 ongelezen boeken op me wachten én ik in 2018 nog niet meteen zonder leesvoer zal vallen. 🙂

Geef een reactie