Varia

10 meest gelezen blogs van 2017

Bij het nieuwe jaar horen ook statistiekjes van het vorige jaar. Ik kijk bij het begin van het jaar altijd graag eens naar mijn meest gelezen blogs van het vorige jaar. Als ik de bezoekjes aan de homepage en ‘Over Perfect Imperfect’ even buiten beschouwing laat, zijn dit de 10 meest gelezen blogs op mijn website. Om de spanning nog even te houden, begin ik zoals het hoort bij nummer 10.

10. Gelezen: Power Body – Claudia Van Avermaet
Spoileralert, er staan 4 reviews in mijn top 10. Wauw, onverwacht toch wel. Power Body was het tweede boek van Claudia Van Avermaet en ik heb horen waaien dat er dit jaar nog een derde bijkomt. Ik ben superbenieuwd!

9. Gelezen: Scanbaar schrijven – Mark Van Bogaert
Een van de betere vakliteratuurboeken die ik al las. Ik hoop dat de mensen die mijn review lazen het boek intussen ook opgepikt en gelezen hebben! Het is een verrijking voor iedereen.

8. 4 topblogs om te volgen
Mensen gaan al eens op zoek naar goeie blogs om te volgen. Dat mag duidelijk zijn (zie nummer 6) en dan ben ik blij dat ik die goeie blogs kan aanraden! Nog steeds grote fan van alle 4.

7. Start 2 Run #3, een vat vol verrassingen!
Ergens eind april pikte ik de loopdraad weer op. Met ups and downs maar ik blijf volhouden. Voorlopig overleef ik de winter, een wonder want meestal dan sneuvelt mijn motivatie.

6. 6 topblogs om te volgen
Eentje uit 2016 in deze top 10 zowaar. Hoewel ik intussen al een opvolger (zie hierboven) schreef. Maar leuk om te zien dat mijn adviezen over andere blogs opgepikt worden. Ik volg ze niet meer alle 6 even trouw maar sta wel nog altijd achter mijn keuze van toen.

5. Gelezen: De Mutsels van Moppe – Marc de Bel
Nog een review in mijn top 10. En eentje waar ik toch wel wat trots op ben. Want elke keer Marc de Bel met een nieuw boek komt, sta ik te popelen van ongeduld. Dank je wel Uitgeverij Van Halewyck voor de kansen die jullie me in 2017 gegeven hebben!

Marc de Bel - De mutsels van Moppe

4. Start 2 Run #12, herbeginnen!
Mijn loopavonturen blijken toch nog steeds populair te zijn. En ‘herbeginnen’ blijkt ook een hot item te zijn. Het is natuurlijk niet voor iedereen even evident om Start 2 Run uit te lopen en vol te houden. Ik spreek uit ondervinding!

3. Vervoeg jij mijn Start 2 Run-team?
In een maand tijd in de top 10 beland. Ik was dan ook superverbaasd wat een enthousiasme die Start2Run-challenge teweeg heeft gebracht. Team Perfect Imperfect stond vanaf dag 1 op de eerste plek en heeft die nooit meer afgegeven. Supertrots ben ik!

2. Gelezen: Sportman – Ruben Van Gucht
Een review op twee zowaar! Dat Ruben Van Gucht himself het berichtje deelde, zal er ook wel mee te maken hebben. Toch ook een van de betere boeken die ik in 2017 las.

A3 beton (1)

1. A3 Beton zwaait af!
Het afscheid van A3 Beton begin april. Een kort artikeltje nochtans. Gewoon wat sfeerschepping, maar toch het meest gelezen van 2017. Stiekem bestaan ze intussen toch terug een beetje, in andere gedaantes weliswaar. Maar dansen kan je nog altijd!

Superleuk om zo een jaar bloggen weer af te sluiten. Leuk om te zien welke blogs goed gelezen worden. Ik ben nu al stiekem benieuwd naar de statistieken van 2018! 😉

Als jij een favoriete blogpost op Perfect Imperfect had, mag je dat altijd laten weten!

Getagd , ,

1 gedachte over “10 meest gelezen blogs van 2017

Geef een reactie