Klein en groot geluk

Monthly blessings #22

Hou ouder ik word, hoe meer ik kan genieten van kleine gelukjes. Zeker in drukke maanden zoals mei doen die extra deugd. Al vergeet ik ze dan gewoon op te schrijven voor deze rubriek hier. Ik probeer ze toch nog wat te reconstrueren ;).

Quote Little Things 2

 • Avondwandelingetjes met #bf. Laat die lange, iets warmere avonden maar komen.
 • Onverwachte/ongeplande dinnerdates met #bf.
 • Eindelijk vooruitgang op m’n bouwwerf!
 • Tim die gewoon een rit in de Giro wint, held! (En ja, dat is een groot geluksmoment, geen klein.)
 • Looptochtjes die zelfs in de hitte goed gaan. Maar zweten, maar man toch.
 • Een goodiebag van YALFest winnen bij Zwartraafje. De unpacking volgt nog hier op de blog ;).
 • 2 x spreken in een panel op Apestaartjaren. Beetje stress, maar achteraf toch wel trots.
 • Mooie, rustigere vooruitzichten, ik hunker maar een beetje hoor.
 • Chocomelk van Starbucks, het was lang geleden. Leve vergaderingen in Gent!
 • Heel vaak 10.000 stappen per dag halen. Ik zei toch dat het druk was op alle vlakken?
 • De unpacking van die goodiebag van hierboven was een groot geluksmoment op zich.
 • Thuiswerken en de vogeltjes die gewoon vrolijk rondhuppelen op het terras.
 • Eindelijk nog eens in een echte workflow zitten. En hoewel het druk is en er wel een strakke deadline aan vast hangt, kan ik toch gewoon de wereld aan als ik in die workflow zit.
 • De Baloise Belgium Tour die door m’n hometown passeert. Uiteraard moest ik gaan kijken!

Wat waren jouw kleine geluksmomentjes in mei?

Getagd , ,

0 gedachten over “Monthly blessings #22

 1. Wauw, wat een eer! Ik heb gewoon een plaatsje in jouw gelukslijst gekregen. In mei ben ik zelf ook nog eens bij Starbucks geweest. Dat gebeurd niet zo vaak én ik bestel er vrijwel telkens hetzelfde (een chai latte) maar dit keer koos ik iets lekkers fris (Strawberry én cream) dat totaal niet gezond is maar wel super lekker. Dat ik er bovendien in het gezelschap van een lieve vriendin van kon genieten zorgt ervoor dat het een geluksmomentje werd.

Geef een reactie