Klein en groot geluk

Monthly blessings #24

Ook juli vloog om als een sneltrein. Helaas mijn vakantie ook. Vandaag is mijn eerste werkdag na drie weken vakantie. Een beetje met pijn in het hart, maar het moest er eens van komen natuurlijk. Om die eerste werkdag toch wat op te leuken, blik ik graag terug op mijn geluksmomentjes van de maand juli.

 • Goed weer = bloggen van op het terras. In de schaduw, want de hete zon is niet zo aan mij besteed.
 • Ed Sheeran op de wei van Werchter. Hartjes voor Ed! <3
 • Heerlijke, zelfgemaakte spaghettisaus met penne. En een beetje kaas, ahja!
 • De Rode Duivels die tot in de halve finale geraken. Geen voetbalfan, maar het zorgt toch voor een geluksgevoel in heel het land.
 • Avondje koers in eigen dorp.
 • Harry Potter en de Vuurbeker herlezen!
 • Vele avonden buiten doorbrengen met #bf als het binnen gewoon te warm is.
 • Ijsjespauzes zowel op het werk als thuis, en véél.
 • Tijdschriften lezen met hopen, in een ligstoel buiten uiteraard.
 • Ochtendloopjes, want te warm de rest van de dag.
 • 3 weken vakantie, die we zowel nuttig als ontspannend ingevuld hebben.
 • Vakantie met koffiekoeken van de bakker! Njam.
 • Ijsjes van Limone. Zelden zoveel in drie weken tijd daar geweest! Njam.
 • Uit eten met #bf. Misschien wel iets teveel. Oeps!
 • Veel quality time dus.
 • Dagje Antwerpen met #bff: shoppen, lekker eten en Starbucks.
 • Pyjama’s van Harry Potter kopen bij Primark. Klein geluk!
 • L’Avenida met #bf. We hebben er een traditie van gemaakt in ons verlof.

En nog zoveel kleine gelukjes die ik niet opgeschreven heb omdat ik te hard bezig was met te genieten van mijn verlof. 😉 Ik beter mijn leven de komende maand!

Wat waren jouw kleine gelukjes de afgelopen maand?

Getagd ,

0 gedachten over “Monthly blessings #24

 1. Heb je ook die met de uiltjes gekocht? Of een andere? Ik heb deze maand Harry Potter and the Prisoner of Azkaban herlezen en hoop binnenkort een keertje aan The Goblet of Fire toe te komen. We hebben hier in het dorp een ijssalon en zijn daar maar amper geraakt omdat het steeds te warm was om buiten te komen. Dat hoop ik binnenkort goed te maken nu het wat minder warm is.

  1. Nee, die was er niet denk ik. Twee nachtkleedjes: eentje met zo cartoonfiguurtjes van HP in kaki en eentje van Gryffindor in grijs en bordeaux. En dan een pyjama van Gryffindor in beige en bordeaux.

Geef een reactie