Struggle of life

Start 2 Run #23

Het lijkt wel of Murphy gemoeid is met mijn loopactiviteiten. Elke keer als ik stilaan op dreef kom, is er wel weer iets dat roet in het eten gooit. Ik haalde de afgelopen weken les 16. Over halfweg dus. En toch kwam er weer iets tussen. Een week frustratie dus. Maar intussen heb ik de draad weer opgenomen.

Aan een frequentie van 2 à  3 keer lopen per week kon ik weer opbouwen naar les 16. Laat ons zeggen dat de eerste 10 lessen bijzonder vlot gingen. De 6 volgende waren meer werken. Mijn drie weken vakantie hielpen een handje, de warme temperaturen iets minder. Maar niets wat vroeg opstaan niet kon verhelpen. En dus ging de conditie in stijgende lijn.

Maar toen kwam er een of ander vreemd insect langs. Een week lang moest ik het lopen aan de kant schuiven. Het beest had me zowaar in mijn knieholte gestoken. Die begon op te zwellen (nogal fel eerlijk gezegd). Ik kon m’n knie niet meer plooien en dus niet meer lopen. Omdat het niet snel beterde, ging ik maar naar de dokter. Ik kreeg anti-allergie pilletjes en een doos antibiotica. Want ja, de kans was groot dat er een infectie op de beet zat.

Exact een week later kon ik hernemen. Les 16 was geen optie voor mij, ik zou te zwaar afzien. En dus hernam ik op les 12 (ja, twee keer). En gelukkig was het doenbaar. Ik heb best nog wel afgezien maar het was doenbaar. Mijn tempo ligt misschien iets lager dan die 10 vlotte lessen aan het begin maar ik loop de lessen relatief vlot uit. En dat is voor mijn kopje toch wel belangrijk.

Hoe staat het met jouw sportieve prestaties?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Start 2 Run #23

  1. Die van mij schommelen een beetje. Ik sta niet zo ver als ik zelf zou willen, omdat ik er niet altijd in slaagde de afgelopen weken om drie keer per week te gaan trainen. De hitte zorgde ervoor dat ’s avonds niet altijd meer mogelijk was. En doordat ik slechts een weekje vakantie had zag ik het ook niet meteen altijd zitten om nog voor het werk op te staan om te gaan joggen (want dat zou bij mij betekenen dat ik minstens twee dagen rond 4u zou moeten opstaan 🙁 ). Maar ik geef niet op, ik kom er wel 🙂 Net als jij trouwens!

  2. Ook hier stilgevallen. Te warm, en geen zin. Ik heb ook geen specifiek doel, wat ervoor zorgt dat er ook minder motivatie is… Ik denk dat ik ga moeten hernemen op les 7 ofzo 🙂

  3. Dit is wel herkenbaar… Ik heb in totaal geloof ik een jaar gedaan om tot die 5 km te geraken, er toen weer heel lang met tussenpozen uit geweest en vanmorgen zat ik aan de 4 km. Wellicht iets veel voor een eerste herstart, maar dat zal ik morgen wel aan mijn kuiten merken….

Geef een reactie