Klein en groot geluk

Monthly blessings #25

Wie zegt dat je met goeie voornemens in januari moet starten? Ik doe dat wel in september. Met het opschrijven van mijn monthly blessings. Want ik was de afgelopen weken echt nog wel in vakantiestemming en dus schreef ik er niet veel op. Maar ik doe mijn best om er toch nog een mooi lijstje met kleine geluksmomentjes van te maken.

 • Complimenten krijgen over onze nieuwe website! Bekijk em snel, dat is goed voor onze statistieken ;).
 • Avondje thuis met de beste vriendjes ter wereld. Pure quality time.
 • Een boek in 1 dag uitlezen, dat van Timmy!
 • Spook-a-swap van Kwante voorbereiden en me ineens inschrijven voor de volgende.
 • Deadlines met gemak halen.
 • Tijd hebben om extra projecten op te nemen!
 • Avondje uit met vrienden: Mr Spaghetti en De Kreuners, oh ja!
 • Nieuwe boeken ontvangen om te reviewen <3
 • Een dieet dat niet eens zo extreem is maar wel oplevert!
 • Productieve vrije dagen: lopen, kuisen, eten maken, douchen …
 • Deftige looptochtjes, finally!
 • Boekenfestijn <3
 • Mijn verjaardag vieren, gewoon 2 dagen omdat het kan!
 • Nog wat laatste vrije dagen om de grote vakantie af te sluiten.
 • Koers in eigen dorp! Altijd een beetje nostalgie.
 • Veel pakjes, zei er iemand: Wish, Bol, Zalando, Etsy? Oh ja!

Wat waren jouw kleine gelukjes in augustus?

Getagd ,

0 gedachten over “Monthly blessings #25

 1. Dat ik weer een jaar ouder mocht worden! Het zomer geluk en plezier met mijn kind en natuurlijk het hosten van weer nieuwe swaps waar ik veel nieuwe mensen door leer kennen!

  Zo leuk dat ik voorkom in je monthly blessings ♥

 2. Ik vind het zo leuk dat je meedoet aan Kwante haar swaps. Nu maar hopen dat je er evenveel van kan genieten als ik. Zelf vind ik het altijd super fijn om op zoek te gaan naar leuke spulletjes, die vervolgens een beetje in thema in te pakken en nadien mijn Tetris-skills boven te halen om alles in één doos te krijgen. 🙂

  In augustus genoot ik van een aantal leuke bijpraat-afspraakjes met nichten, vriendinnen en zelfs enkele blogvriendinnen. Ik genoot ook wat van muziek op Jazz Middelheim en op de Jazz-wedstrijd op Maanrock in Mechelen. Mijn metekindje werd gedoopt, ik kreeg leuke post en onverwachtse geschenken, herlas Harry Potter and the Philosopher’s Stone (én ja, dat is wel degelijk een geluksmomentje 🙂 ), ik maakte nog eens enkele kaarten, vond een super fijne Hufflepuff-trui, …

Geef een reactie