Struggle of life

Start 2 Run #24

Nooit gedacht dat ik nog zou schrijven dat lopen mij eigenlijk wel bevalt. Maar toegegeven, de laatste weken is dat echt wel zo. Ik heb de juiste drive gevonden, de lessen gaan vlot en dat geeft wel het juiste duwtje in de rug. De lessen BBB op maandagavond helpen ook wel.

IMG_4950

Intussen zit ik aan les 22. Dat is goed voor 11-11-8 minuten lopen. Toch al stevige blokjes in vergelijking met die 1 en 2 minuten waar het mee begon zeven weken geleden. De dagen worden korter wat het inplannen van looptochtjes niet eenvoudiger maakt maar voorlopig lukt het. Ochtendloopjes blijven mijn favorieten, al heb ik de indruk dat ik beter loop ’s avonds. De resultaten zijn ’s avonds beter maar het gevoel ’s ochtends is beter. Het is dus een kwestie van prioriteiten stellen ;).

Laat ons hopen dat ik de komende weken nog wat verder kan opbouwen tot ik eindelijk terug aan die magische vijf kilometer zit. Dat het slechte weer nog maar wat uitblijft. Een drup regen vind ik niet erg maar een herfstige stortbui hoeft nu ook weer niet. Over de indian summer ga je mij dus niet horen klagen.

Om mijn looptochtjes wat aan te vullen in de donkere wintermaanden ben ik begin september gestart met BBB-lessen. Een jaar of twee geleden begon ik er ook eens aan maar moest ik toegeven dat het zwaarder was dan ik verwacht had. Mijn conditie blijkt nu gelukkig een stuk beter te zijn waardoor ik met plezier een uurtje ga ‘afzien’. En stiekem ben ik dan toch wel trots op waar ik nu sta ;). *blinkblink*

Hoe overwin jij die herfstige dipjes?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Start 2 Run #24

Geef een reactie