Klein en groot geluk, Varia

Unboxing: Bookish Secret Santa 2018

Na mijn swapavontuur met Halloween, schreef ik me met veel enthousiasme ook in voor de Bookish Secret Santa van Kwante in Wonderland. En zo belandde er begin vorige week een leuk pakketje onder mijn kerstboom. Afgelopen maandag mocht ik het eindelijk uitpakken. Hoog tijd dus om te laten zien welk pakketje mijn Secret Santa voor mij had samengesteld!

Dit pakje mocht zowat een week onder onze kerstboom pronken. Er af blijven viel best wel mee. Het hoort gewoon bij de magie van Kerstmis. Aan het uitpakken beleefde ik veel plezier.

IMG_5548.jpg

Eens geopend bleek de grote doos heel wat kleinere pakjes te bevatten. Zo ontzettend spannend om die stuk voor stuk te kunnen uitpakken. Elke keer benieuwd naar wat er in zou steken.

IMG_5551

Ik startte met het gedichtje van mijn Secret Santa om daarna meteen uit te komen met veruit het lekkerste pakje van de hoop: Hands off my chocolate, laat dat duidelijk zijn ;).

Ik vond ook nog een leuke totebag met op elke kant een andere quote. En nog wat extra lekkers in de vorm van sneeuwmannetjes. Njam. Tussen het verpakkingsmateriaal dook plots ook nog een extra pakje met washitapejes op. Superfijn!

Van leuke fandom goodies gesproken! Een timeturner van Harry Potter (zou hij echt werken?) en mijn allereerste funko, eentje van Alice in Wonderland. Zo ontzettend leuk!

Toen ik verder uitpakte botste ik op dit leuke Winnie the Pooh-boekje met inspirerende quotes. Superschattig en leuk! En uiteraard het boek in het pakket: Iene Miene Mutte. Kan ik eindelijk de reeks eens aanvallen, want die stond echt al lang op mijn wishlist.

Als ik alles op een rijtje zet, dan krijg je volgende overzichtsfoto.

IMG_5565

Ik ben mijn Secret Santa ontzettend dankbaar voor het superleuke pakketje dat ik kreeg. Echt op m’n lijf geschreven en ik ga er ontzettend veel plezier aan beleven! Voor de Valentijn-swap van Kwante pas ik even, het was druk de afgelopen maanden. Maar misschien pik ik wel weer in voor komende zomer.

Deed jij al eens mee aan een Secret Santa? Wat mocht jij onder je kerstboom zetten?

Getagd , ,

0 gedachten over “Unboxing: Bookish Secret Santa 2018

  1. De zomer is ook altijd heel leuk! Is ook een groot pakket, met het zelfde minimum bedrag als kerst. Ik heb meegedaan met de zomer en nu twee keer met kerst. Ook jij hebt een leuk pakket! De zomer vind ik alleen wel iets lastiger qua verlanglijstje, want een kaars ga je dan niet aansteken bijvoorbeeld.

  2. Ik heb ook echt een zalig pakket gekregen! En vond het ook héél tof om er eentje samen te stellen en in te pakken dus ik heb me weer aangemeld voor de Valentijnsswap ^^

  3. Ik kreeg ook weer een hele hoop super attente cadeautjes van mijn Secret Santa. De pakjes voor de Valentijn-swap heb ik deze middag ingepakt. Misschien ga ik ook nog iets knutselen maar vermits dit een kleinere swap is heb ik eigenlijk al wel voldoende verzameld. Nu nog zien dat ik het lekkers dat ik voor mijn swapmaatje kocht niet zelf ga opsmullen.

Geef een reactie