CommCommComm, Varia

7 topblogs om te volgen

Ondertussen al bijna 2 jaar geleden dat ik nog eens een lijstje van blogs om te volgen in elkaar bokste. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus. De leukste boekenblogs om te volgen zet ik later op een rijtje. Dus ga ik hier vooral op zoek naar goeie persoonlijke blogs om eens in de kijker te zetten.

  • Hoofdstuk Drie: Van een topblogwijf gesproken. Joni is er eentje. Leuke blogs over het dagelijkse leven. Met de kleine gelukjes van elke dag maar ook met de tegenvallers. Want het leven bestaat niet alleen uit topmomenten. Daarom vind ik haar blog zo leuk. Van haar Instagram ben ik trouwens ook fan ;).
  • Fiekefatjerietjes: Ook Sofie is zo’n topper. Ik hou van haar veggie receptjes, maar even goed van haar persoonlijke blogpostjes. En ja, er passeren al eens goeie boekentips ook.
  • Josie’s Little Things: Loopmotivatie nodig? Daar zorgt Josefien wel voor. Hetzij met tips of met leuke muziektips voor de loop-playlist. De persoonlijke posts tussendoor zorgen voor een goed geheel, afwisselend en bijzonder fijn om te lezen.
  • Evi’s Journey: Evi mixt lopen met lezen met persoonlijke verhalen. Een goeie mix voor een leuke blog. Met vallen en opstaan en dat is geen schande. Ik zie wel wat raakpunten tussen Evi en mezelf en dat zorgt voor lezen met veel herkenbaarheid.
  • Miss Pixie’s Blog: Bullet Journal Queen Stephanie. Leuke inspiratie, net als haar andere tips & tricks. Het naaistukje boeit me iets minder maar ik vind het wel leuk om haar creaties te bekijken.
  • Tuttefrut/Verbeelding: Kathleen zorgt zomaar eventjes voor twee blogs. Eentje over ondernemen en een persoonlijke blog. Ik hou vooral van de tweede, maar toch pik ik regelmatig ook wat tips van de eerste mee. Ook daar passeert al eens een boekentip maar het zijn toch de verhalen die het em doen.
  • Tales from the Crib: Moet ik Kelly nog voorstellen? Blog Queen, al een hele tijd. Ik ben stiekem jaloers op haar schrijfstijl. Maar daarnaast is ze vooral een enorme bron van inspiratie. Onlangs ontdekte ik ook de podcast die ze samen met Anouck maakte.

7 Vlaamse top-blog-wijven. Want ik hou wel van Nederlandstalige blogs. Goeie Nederlandse, persoonlijke blogs ben ik nog niet tegengekomen. Dus tips (zowel Vlaams, als Nederlands) zijn zeker welkom. Misschien ontdek ik nog wel wat extra blogs! Leer me gerust jouw favorieten kennen.

Getagd

0 gedachten over “7 topblogs om te volgen

  1. Ik kende er nog maar ééntje dus zeker interessant 🙂
    Enkele van mijn favorieten: hostesarah.be, bigcitylife.be, mondetmoi.nl, talithaheefteenblog.be en tussenmarsenjupiter.be. Hopelijk heb jij hier ook iets aan 🙂

Geef een reactie