Struggle of life

Start 2 Run #29

Het wordt stilaan bedroevend die updates van Start 2 Run. De afgelopen weken kwam er van sporten niet meer veel in huis. Er stond een verhuis op de planning. En dus geen tijd om te sporten. Wel veel fysieke arbeid. Sleuren met dozen en Ikea-pakketten. Ja, ik heb dus ergens wel wat beweging gehad. Maar ook veel comfortfood om het tijdsgebrek te compenseren.

Amai, amai, amai. Eigenlijk is het ronduit schandalig. Geen enkel looptochtje en al twee BBB-lessen gemist. Er moest nog veel geregeld worden voor de verhuis. Maar nu valt alles eindelijk stilaan in de plooi. Ja, er staan nog veel dozen en er liggen ook nog Ikea-pakketten te wachten om in elkaar gestoken te worden. Maar er staat een zetel, een bed en ik heb een badkamer waar ik me in kan wassen. De keuken is op orde en ik heb een een kleerkast (momenteel nog zonder deuren want die steken nog in de doos).

En dus mag ik van mezelf terug wat aan me-time denken. Vanavond pik ik terug een BBB-les mee. Ik hou m’n hart al vast voor de spierpijn komende woensdag. Komende zondag doe ik dan weer van Start 2 Run. Niet alleen trouwens, want de buurvrouwen springen mee op de kar. Zondag om 10u de grote première van ons Start 2 Run-clubke. Ik ben benieuwd.

Ik hoop dat de weergoden ons de komende weken nog wat gunstig gezind zijn. Dat geeft toch nog een extra boost om te lopen. Dan moeten we al geen excuses zoeken in het weer. En hopelijk ben ik dan weer vertrokken voor een goeie periode. Het lijf kan wel wat hernieuwde energie gebruiken om te recupereren van de verhuis en de lange dagen die daarmee gepaard gingen.

Hoe staat het met jouw sportieve prestaties?

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Start 2 Run #29

 1. December-januari-februari zijn hier traditioneel maanden waarin niet veel gedaan wordt. Ik fiets graag, en ik ben een goed-weer-fietser, en ik kan niet fietsen in het donker, je kan het resultaat al raden.
  Vanaf eind januari zijn we stilaan weer wat beginnen wandelen, en met het mooie weer nu ben ik toch al wat beginnen fietsen. Traag opbouwen met een schema, dat wellicht nog wel eens onderbroken zal worden door periodes met slecht weer. Maar, ik ben toch gelijk wel weer vertrokken. Hoera!

 2. Je moet het maar doen! Alle respect voor jou om iedere keer opnieuw die draad op te pikken! Hopelijk kunnen we de lange winter vaarwel zeggen en zal de zon je nog een duwtje in de rug geven om heerlijke looptochtjes te doen! Succes en ga ervoor!

 3. Een mindere periode hebben we allemaal eens. Laat je zeker niet ontmoedigen erdoor! Gewoon met nieuwe energie er terug tegenaan vliegen. En je bent alvast keigoed bezig met de sportafspraken die je hebt vastgelegd. Yes you can, go go gooo! XX

 4. Mijn sportprestaties zijn momenteel onbestaande. Door toestanden op de manège ben ik daar gestopt met paardrijden en ik heb nog niet de moeite gedaan om een nieuwe te zoeken. En vroeger ging ik in de week ook nog wel eens naar Zumba of iets dergelijks, maar dat valt nu samen met de avonschool, dus dat gaat niet meer.
  Maar ik ga proberen mezelf toch weer een beetje in gang te trekken.

 5. Met ups en downs. Dit weekend een zalige run achter de rug in het zonnetje. En vanaf deze week ook opnieuw terug naar de Fitness Dance lessen, want die haalde ik vorige week niet wegens geen fut en energie meer (wat er natuurlijk van komt als je om vier uur ’s ochtends uit je bed komt en die les pas om half negen ’s avonds start :-))

 6. Verhuizen is toch een hele karwei he!
  Op sportief vlak gaat het hier iets beter… we zijn al elke dag gaan wandelen (een half uur tot een uur)… elke keer iets rapper… momenteel wandelen we aan 5,3/uur… het is niet lopen, maar wel beter dan niks 😉 .

Geef een reactie