CommCommComm, Varia

40 dagen bloggen, een risico.

Vandaag start 40 dagen bloggen, de challenge die Kathleen al een paar jaar organiseert. En ik heb besloten om na vorig jaar terug mee te doen. Een risico, dat geef ik grif toe. Want de afgelopen weken kwam er van bloggen niet veel in huis. Ik probeerde het nog te redden met reviews van kinderboeken, maar helaas pindakaas. Een dag telt maar 24 uur en dat waren dus uren te weinig om te bloggen.

40 dagen bloggen

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt op Perfect Imperfect. Hier verschenen de afgelopen weken weinig blogjes. Verbouwen, verhuizen en een niet naar behoren werkende verwarming zijn nauwelijks tot niet te combineren met bloggen. En dat doet best wel pijn aan mijn bloghartje. Maar ik had nu eenmaal even andere prioriteiten. Dingen die ik moest doen en waar ik niet onderuit kon.

En dus start ik opnieuw met 40 dagen bloggen. Zo kan ik voor mezelf ff een buffer inplannen. Een paar dagen waarin ik vooruit kan schrijven en dat bloghart weer helemaal kan ophalen. Zodat ik die 40 dagen bloggen goed start en wat marge inbouw. Wat de bloggoesting is er nog steeds. De tijd om te bloggen en te lezen dus niet. En daar brengen we nu verandering in. Me-time inbouwen, gas terugnemen en aan het lijf denken.

Ik heb niet echt verwachtingen voor 40 dagen bloggen. Al hoop ik gewoon alle dagen een blogje te kunnen schrijven. Gewoon omdat het kan, omdat ik daar zin in heb. Niet te veel cheaten, gewoon schrijven. Alle gedachten in mijn hoofd op een rijtje zetten. En tussendoor lezen, veel lezen. Herstellend lezen. Omdat ik het nodig heb. De goeie voornemens voor de maand maart dus. Laat maar komen. Ik ben er klaar voor.

Doe jij mee aan 40 dagen bloggen?

Getagd , ,

0 gedachten over “40 dagen bloggen, een risico.

  1. Oh! Ik hou van je I ❤️ NY wordpress profiel 😅😍 Veel succes met het bloggen én met het lezen! Goeie voornemens! Ik doe met plezier met jouw voornemens mee! ☺️

  2. Veel succes! Ik doe mee maar op mijn eigen tempo, want ook bij mij kwam er van bloggen de laatste tijd niet veel in huis. Dus het wordt zeker geen 40 dagen elke dag een post, maar hopelijk wel twee tot drie posts per week.

Geef een reactie